Anticearcan rimmel

Popularitate (1/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati anticearcan rimmel pe Envy
Hide The Blemish Corector 5751001 01 Ivory

Hide The Blemish Corector 5751001 01 Ivory

2013-06-21

Un anticearcan cremos sub forma de stick ce acopera cearcanele si imperfectiunile. Camuflaj perfect. Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Rimmel. Mai multe despre Hide The Blemish Corector 5751001 01 Ivory »

RIMMEL HIDE THE BLEMISH Baton corector

RIMMEL HIDE THE BLEMISH Baton corector

2014-03-10

Un anticearcan cremos sub forma de stick ce acopera cearcanele si imperfectiunile. Acopera cearcanele si alte imperfectiuni ale tenului. Consistenta cremoasa. Putere mare de acoperire. Categoria Creme contur ochi - Ingrijirea tenului. Brandul Rimmel. Mai multe despre RIMMEL HIDE THE BLEMISH Baton corector »

RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION CORECTOR

RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION CORECTOR

2014-03-10

Match Perfection Corector are o formula 2 in 1: anticearcan si iluminator. Textura usoara si cremoasa ascunde vizibil orice imperfectiuni si cearcanele din jurul ochilor. Improspateaza si ilumineaza pielea. Categoria Creme contur ochi - Ingrijirea tenului. Brandul Rimmel. Mai multe despre RIMMEL LONDON MATCH PERFECTION CORECTOR »

Primer baza de machiaj Rimmel

Primer baza de machiaj Rimmel

2015-05-06

Aplica textura neteda si usoara pe pleoapa inaintea fardului pentru un machiaj perfect si de lunga durata. Poate fi aplicat si ca baza pentru anticearcan, pentru ca acesta sa... Categoria Pudra si fond de ten - Machiaj. Brandul Rimmel.