French rimmel

Popularitate (3/5 din 98 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati french rimmel pe Envy
Lac de unghii French Manicure

Lac de unghii French Manicure

Popularitate (4/5 din 12 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-12-03

Cu lacul de unghii French Manicure, nuantele fine devin incredibil de placute, stralucitoare si rezistente, gratie inovativei combinatii de LYCRA si Micro-Minerale. Micro-mineralele sunt ultra-fine si Categoria Ingrijirea unghiilor - Ingrijirea corpului. Brandul Rimmel. Mai multe despre Lac de unghii French Manicure »

Lac de unghii Growth Protector

Lac de unghii Growth Protector

Popularitate (3/5 din 6 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-12-03

Colectia French Manicure de la Rimmel London se lauda cu pana la 10 zile de stralucire, gratie combinatiei inovatoare unice, rezistente la socuri, cu Lycra si Micro Minerale. Categoria Ingrijirea unghiilor - Ingrijirea corpului. Brandul Rimmel. Mai multe despre Lac de unghii Growth Protector »

Brit Manicure Lac de Unghii 5296445

Brit Manicure Lac de Unghii 5296445

2013-05-27

Lac de unghii pentru manichiura frantuzeasca brit. Manichiura french deja nu mai e la moda acum noul trend este MANICHIURA BRIT! Nuante pastelate si translucide pentru o manichiura de exceptie.Marimi disponibile: 12ml Categoria Ingrijirea unghiilor - Ingrijirea corpului. Brandul Rimmel. Mai multe despre Brit Manicure Lac de Unghii 5296445 »

Lac de unghii Stronger

Lac de unghii Stronger

Popularitate (4/5 din 5 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-12-03

Bucura-te acum de noua combinatie ultra-rezistenta de la Rimmel London pentru cea mai reusita manichiura frantuzeasca. Componenta Xtra Life (TM) LYCRA care atenueaza socurile,... Categoria Ingrijirea unghiilor - Ingrijirea corpului. Brandul Rimmel.

Ingrijirea unghiilor de la Rimmel

Ingrijirea unghiilor de la Rimmel

Popularitate (4/5 din 75 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2007-12-03

O noua formula reusita de la Rimmel London, pentru o manichiura frantuzeasca de exceptie. Complexul Xtra LifeTM LYCRA ofera protectie impotriva socurilor, in timp ce.... Brandul Rimmel.