Rimmel mascara volume flash

Popularitate (4/5 din 93 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati rimmel mascara volume flash pe Envy
Mascara Volume Flash Mousse

Mascara Volume Flash Mousse

Popularitate (4/5 din 25 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2012-12-19

Pentru maxi-volum si 0 gene incarcate, gama Volume Flash de la Rimmel London s-a imbogatit cu o noua varianta speciala pentru vara - Mascara Volume Flash Mousse Complexul de minerale revitalizeaza genele Categoria Mascara - Machiaj. Brandul Rimmel. Mai multe despre Mascara Volume Flash Mousse »

Mascara Volume Flash Mousse de la RIMMEL

Mascara Volume Flash Mousse de la RIMMEL

Popularitate (4/5 din 25 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2008-08-08

O noua formula care ajuta genele sa lupte cu gravitatia? Pentru maxi-volum si 0 gene incarcate, gama Volume Flash de la Rimmel London s-a imbogatit cu o noua varianta speciala pentru vara - Mascara Volume Flash Mousse. Secretul pentru obtinerea rapida a maximului de volum pentru genele tale este.... Brandul Rimmel. Mai multe despre Mascara Volume Flash Mousse de la RIMMEL »

Rimmel lanseaza mascara The Max Volume Flash

Rimmel lanseaza mascara The Max Volume Flash

Popularitate (4/5 din 10 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-10-05

Traieste-ti viata la maximum! Intoarce privirile, dand genelor tale mai mult volum. Acum poti avea cele mai impresionante gene in doar cateva secunde cu noua mascara The Max Volume Flash de la Rimmel London, disponibila din luna octombrie. A venit vremea sa iti transformi genele in super-gene cu.... Brandul Rimmel. Mai multe despre Rimmel lanseaza mascara The Max Volume Flash »

Mascara Volume Flash

Mascara Volume Flash

Popularitate (4/5 din 23 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2012-12-19

Secretul in obtinerea rapida de volum maxim pentru gene al noii Mascara Volume Flash este formula unica Lock&Load ce se fixeaza instantaneu pe gene, dandu-le amploare mai repede... Categoria Mascara - Machiaj. Brandul Rimmel.

The Max Volume Flash

The Max Volume Flash

Popularitate (5/5 din 10 voturi): Placut Placut Placut Placut Placut
2009-10-05

Nu a fost niciodata mai usor sa obtii gene atat de lungi! Peria supradimensionata a lui The Max Volume Flash, perfect flexibila, are un design inovator care asigura acoperirea... Categoria Mascara - Machiaj. Brandul Rimmel.