Rochii cu imprimeu

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati rochii cu imprimeu pe Envy
Rochie cu imprimeu multicolor

Rochie cu imprimeu multicolor

2014-07-17

 Rochie cu un superb imprimeu multicolor. Categoria Rochii casual - Rochii. Brandul Tina R. Mai multe despre Rochie cu imprimeu multicolor »

Rochia cu flori, starul verii

Rochia cu flori, starul verii

2015-06-17

 Flori? Pentru vara? DA! Vara, florile se poarta pe orice. Flori in par, flori in brate, flori in genti, flori pe sandale, flori pe rochii. Chiar daca nu esti in departamentul floral, vara aceasta ar trebui sa ai in garderoba cel putin o rochie cu imprimeu floral. De la imprimeuri cu flori.... Brandul 24shop.ro. Mai multe despre Rochia cu flori, starul verii »

10 rochii sub 150 lei care arata de milioane

10 rochii sub 150 lei care arata de milioane

2013-08-29

Pentru a avea o tinuta impecabila, nu trebuie sa cheltuiesti intotdeauna o avere. Pare aproape ireal, insa cu un buget redus, chiar vei reusi sa gasesti rochia perfecta. Cea care sa-ti vina perfect si pe care sa o poti purta la evenimentele la care trebuie sa participi. Stim ca pare incredibil,.... Brandul Nissa. Mai multe despre 10 rochii sub 150 lei care arata de milioane »

Cum sa arati bine la birou? 20 de piese office

Cum sa arati bine la birou? 20 de piese office

2013-11-18

Alegerea vestimentatiei pentru garderoba de birou se bazeaza pe un echilibru intre eleganta si discretie. Cheia este sa alcatuiesti o tinuta in care te simt confortabil, dar.... Brandul Tina R.