Tus ochi

Popularitate (0/5 din 0 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Informatii despre produse, branduri, magazine, colectii, tinute si noutati tus ochi pe Envy
Tus ochi Negru

Tus ochi Negru

2013-01-25

Tus pentru ochi rezistent la apa. Tus de ochi negru cu pensula. Cu pensula din dotare, trasati linii intense, precise si puternic pigmentate. Nu se intinde, rezistent 24h. Completati machiajul cu o privire Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Cupio. Mai multe despre Tus ochi Negru »

Tus ochi Duo Mov

Tus ochi Duo Mov

2013-01-25

Set format din doua nuante de tus pentru ochi. Setul contine doua nuante de tus ochi -negru si mov. Cu pensulele din dotare, trasati linii intense, precise si puternic pigmentate. Nu se intinde, rezistent Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Cupio. Mai multe despre Tus ochi Duo Mov »

Tus ochi Trio 03

Tus ochi Trio 03

2013-05-31

Set format din trei nuante de tus pentru ochi. Setul contine trei nuante de tus ochi - negru, maro si mov. Cu pensulele din dotare, trasati linii intense, precise si puternic pigmentate. Nu se intinde, Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Cupio. Mai multe despre Tus ochi Trio 03 »

Tus ochi Trio Maro

Tus ochi Trio Maro

2013-11-28

Set format din trei nuante de tus pentru ochi. Setul contine trei nuante de tus ochi - negru, maro si mov. Cu pensulele din dotare, trasati linii intense, precise si puternic... Categoria Farduri de pleoape - Machiaj. Brandul Cupio.

Tus ochi negru

Tus ochi negru

2013-05-31

Tus pentru ochi rezistent la apa.Cu pensula tip carioca, trasati linii intense, precise si puternic pigmentate. Nu se intinde, rezistent intreaga zi. Completati machiajul cu o... Categoria Diverse - Machiaj. Brandul Cupio.

Tusul de ochi este din nou la moda! Poarta-l si tu!

Tusul de ochi este din nou la moda! Poarta-l si tu!

2014-05-07

 Sursa foto Shutterstock tus de ochi. Brandul Rimmel.

Tus ochi Trio Mov

Tus ochi Trio Mov

2014-05-07

  Completati machiajul cu o privire mult mai intensa. Tus de ochi foarte rezistent cu uscare rapida care rezista la lacrimi, apa sau transpiratie. Categoria Farduri de pleoape - Machiaj. Brandul Cupio.

Tusul de ochi

Tusul de ochi

2015-04-28

Sa aplici un machiaj pe fata este una dintre cele mai importante decizii pentru care le poti lua dimineata. Indiferent ca este zi de munca sau zi de relaxare sau de iesire in.... Brandul 24shop.ro.