Ondulator de par Braun AS 530, Putere 1000W, 3 trepte viteza, Lungime cablu 2m

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Ondulator de par Braun AS 530, Putere 1000W, 3 trepte viteza, Lungime cablu 2m

162 lei

Bucle, cârlionti, vârfuri rasucite, volum... cu aparatul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun va puteti bucura de o noua coafura în fiecare zi. Sau chiar doua sau trei! Aparatul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun va usuca si coafeaza parul dintr-o singura miscare - si nici macar nu trebuie sa-l spalati de fiecare data! Utilizati functia de abur pentru a arunca un jet puternic de umezeala pe fiecare suvita pe care o aranjati.Si nu uitati sa finalizati coafura cu functia ingenioasa cold shot! Orice coafura veti alege azi - cu instrumentul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun puteti fi sigura ca parul dumneavoastra arata si se simte grozav. Bucurati-va de stralucire!  Coafuri versatile CârliontiCârliontii moi, luciosi si cu aspect natural sunt preferatii tuturor. Creati-va propria coafura cârliontata cu aparatului de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun
iata cum: folositi peria rotunda mare pentru cârlionti mari si largi si pe cea mica pentru cârlionti mai mici. Înfasurati parul suvita cu suvita pe corpul cilindric al aparatului tineti si apoi eliberati.BuclePentru coafuri fascinante ca în Hollywood-ul anilor 1940 sau pentru un look fin si natural - buclele adauga textura look-ului si va încadreaza foarte frumos fata. Pentru a crea bucle deosebit de incitante care sunt ferme, dar nu crete, utilizati peria rotunda mare, rotiti parul larg în jurul cilindrului si trageti usor pe masura ce eliberati suvita.Vârfuri rasuciteOferiti-i look-ului dumneavoastra o tusa finala cu vârfurile rasucite! Acestea pot fi obtinute cu usurinta cu instrumentul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun. Trebuie doar sa rasuciti partea inferioara a parului în exterior pe peria mica, tineti si apoi eliberati. Pentru vârfuri rasucite mai ferme, rotiti suvitele mai strâns.VolumSuperbul volum! Este numarul unu pe lista tuturor femeilor. Cu aparatul de coafat cu aer Satin Hair 5 de la Braun, volumul bogat va fi obtinut doar prin coafare si uscare. Trebuie doar sa dati click pe "degetele" de volum si sa miscati aparatul în cercuri mici desupra capului. Dispozitivul ingenios pentru crearea volumului ridica parul de la radacina si sporeste volumul.  Protectie de top a parului Functie aburNu trebuie sa va spalati parul de fiecare data când doriti o coafura noua! Functia puternica de abur va permite sa va coafati parul din nou prin producerea de abur. Trebuie doar sa apasati butonul! Aburul cald, blând va împrospateaza parul - foarte folositor pentru zilele "intermediare", pentru a obtine coafura pe care o doriti.Atasamente uniceAtasamentele unice pentru coafare evita uscarea si creeaza rezultate optime deoarece distribuie caldura în mod uniform. Perii fara asperitati si netezi ai periilor ofera o prindere sigura pentru rezultate eficiente în timpul coafarii fara abraziunea cuticulei. 3 atasamente: perie mica (18 mm), perie mare (36 mm), dispozitiv pentru volum.Filtru - plasaFiltrul ingenios cu plasa amplasat în partea posterioara a mânerului ergonomic ajuta la prevenirea ruperii. Astfel, parul dumneavoastra nu va fi aspirat în aparat si nu se va încurca în interiorul acestuia. Acest lucru face coafarea si mai sigura - în plus, puteti îndeparta cu usurinta filtrul pentru a curata dispozitivul.PersonalizareCoafarea individualizata necesita configurari individualizate. Cele trei setari de temperatura ale aparatului ajusteaza caldura si fluxul de aer în functie de nevoile personale. Puteti fi sigura ca gradul de caldura si fluxul de aer sunt potrivite pentru tipul dumneavoastra de par, astfel încât parul dumneavoastra sa nu se usuce în timpul coafarii.

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: MarketOnline.ro Flanco

Braun pe envy.ro

Produs din categoria Aparatura / Accesorii si aparatura

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Ondulator de par Braun AS 530, Putere 1000W, 3 trepte viteza, Lungime cablu 2m"

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Ondulator de par Braun AS 530, Putere 1000W, 3 trepte viteza, Lungime cablu 2m. Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Ondulator de par Braun AS 530, Putere 1000W, 3 trepte viteza, Lungime cablu 2m"