Uscator de par Philips ThermoProtect HP8232/00, Putere 2200W, 6 trepte de viteza si temperatura, Cablu 1.8 metri, Cool Shot, Alb

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Uscator de par Philips ThermoProtect HP8232/00, Putere 2200W, 6 trepte de viteza si temperatura, Cablu 1.8 metri, Cool Shot, Alb

134 lei

Uscare rapida la o temperatura mai joasa cu ThermoProtectProtejati-va parul si bucurati-va de rezultate rapide de uscare. Acest uscator de par are mai multe setari de viteza si temperatura. Dispune de ThermoProtect pentru uscare rapida la o temperatura constanta, care ingrijeste, si Ionic Care pentru stralucirea parului drept.  Caracteristici principale Mai putina deteriorare a parului Setare de temperatura ThermoProtectTratament cu ioni pentru par stralucitor si dreptUsor de utilizat Cablu de alimentare de 1,8 mCârlig de depozitare usoara pentru depozitare convenabilaFiltrul pentru debit de aer detasabil face curatarea usoara si rapida Par coafat frumos Profesional 2200 W pentru volum perfect.Sase setari flexibile de viteza si temperatura pentru control completJetul de aer rece va fixeaza coafuraCoafare perfecta cu capul de coafare îngustAdauga volum, maximizeaza grosimea, buclele si elasticitatea  Caracteristici  Setare de temperatura ThermoProtectTemperatura ThermoProtect ofera o temperatura de uscare optima, precum si protectie suplimentara împotriva supraîncalzirii parului. Cu acelasi flux de aer de putere, veti obtine cele mai bune rezultate, în mod delicat.  Profesional 2200 W pentru volum perfect.Acest uscator de par de 2200 W creeaza un flux de aer puternic. Combinatia rezultata de putere si viteza accelereaza si faciliteaza uscarea si coafarea parului.    Sase setari flexibile de viteza si temperatura pentru control completViteza si caldura necesare pot fi ajustate usor pentru a crea stilul perfect. Sase setari diferite asigura un control complet pentru coafare precisa si personalizata Jetul de aer rece va fixeaza coafuraO functie profesionala absolut necesara pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigura un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat dupa coafare, pentru finisarea si fixarea coafurii.   Coafare perfecta cu capul de coafare îngustRezultate de coafare perfecte si un aspect stralucitor si lucios, cu un cap de coafare subtire, pentru coafare precisa.  Cablu de alimentare de 1,8 mConfortabil de utilizat gratie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m. 

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: MarketOnline.ro Flanco

Philips pe envy.ro

Produs din categoria Aparatura / Accesorii si aparatura

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Uscator de par Philips ThermoProtect HP8232/00, Putere 2200W, 6 trepte de viteza si temperatura, Cablu 1.8 metri, Cool Shot, Alb"

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Uscator de par Philips ThermoProtect HP8232/00, Putere 2200W, 6 trepte de viteza si temperatura, Cablu 1.8 metri, Cool Shot, Alb. Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Uscator de par Philips ThermoProtect HP8232/00, Putere 2200W, 6 trepte de viteza si temperatura, Cablu 1.8 metri, Cool Shot, Alb"