Ulei de corp bio Orange Feeling pe baza de extract de catina, ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de portocale

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Ulei de corp bio Orange Feeling pe baza de extract de catina, ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de portocale

37.59 lei

 Pentru cei care isi doresc un rasfat pentru simturi si pentru corp acest ulei de corp Lavera are o aroma naturala delicata de citrice proaspete, de portocale si in acelasi timp datorita extractului de catina, bogat in vitamina E, uleiului de jojoba, uleiului organic de masline, uleiului de migdale, este un tratament natural pentru pielea uscata.

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: Bioportal

NoniCare pe envy.ro

Produs din categoria Lotiuni de corp / Ingrijirea corpului

Etichete pentru Ulei de corp bio Orange Feeling pe baza de extract de catina, ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de portocale : ulei de corpulei de corp bio

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Ulei de corp bio Orange Feeling pe baza de extract de catina, ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de portocale "

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Ulei de corp bio Orange Feeling pe baza de extract de catina, ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de portocale . Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Ulei de corp bio Orange Feeling pe baza de extract de catina, ulei de jojoba, ulei de migdale si ulei de portocale "