Sampon pentru par vopsit si deteriorat cu 17 plante siberiene 350 ml Retetele Bunicii Agafia

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Sampon pentru par vopsit si deteriorat cu 17 plante siberiene 350 ml Retetele Bunicii Agafia

17.79 lei

Sampon usor pe baza de apa de gheata cu 17 plante siberiene fructe de dud alb laptisor de in si ulei de macese a regenerare si protectie. Nu contine SLS si parabeni. Sampon pe baza de Apa de gheata (Meltwater) - apa amoalea provenita din topire ce ofera o baza blanda de spalare. Complexul de 17 plante siberiene fructe de dud alb laptisor de in si uleiul de macese protejeaza regenereaza hranesc si hidrateaza parul si scalpul. Confera fermitate si elasticitate lasa parul matasos su stralucitor. Complexul de 17 Plante: rhododendron daurian iarba mare atragena siberiana siminoc splinuta dauriana ciocul berzei pedicularis rubus saxatilis urzica sapunarita musetel gura porumbelului rhodiola rosea urzica de Mongolia gura lupului de Baical polygonatum odoratum urzica moarta. Atentie! Din cauza concentratiei mari de ingrediente naturale se pot forma sedimente. Agitati inainte de utilizare. Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud spumati masati clatiti. Se poate utiliza zilnic. A se utiliza timp de 24 de luni de la data fabricaiei indicat pe ambalaj. A se pastra intr-un loc ferit de razele solare. Cantitate 350ml.

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: Bioportal

Retetele Bunicii Agafia pe envy.ro

Produs din categoria Sampoane / Ingrijirea parului

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Sampon pentru par vopsit si deteriorat cu 17 plante siberiene 350 ml Retetele Bunicii Agafia"

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Sampon pentru par vopsit si deteriorat cu 17 plante siberiene 350 ml Retetele Bunicii Agafia. Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Sampon pentru par vopsit si deteriorat cu 17 plante siberiene 350 ml Retetele Bunicii Agafia"