Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit 350 ml Retetele Bunicii Agafia

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit 350 ml Retetele Bunicii Agafia

13.79 lei

RETETELE BUNICII AGAFIA Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit (cod AP33) Contine extracte de sapunarita proteine din lapte si lapte covasit. Regenereaza eficient parul vopsit. Hraneste cu substante nutritive imbunatateste structura parului confera rezistenta elasticitate si naturalete. Laptele covasit ajuta pigmentii de culoare sa-si mentina intensitatea mai mult timp. Mod de utilizare: Aplicati pe parul ud masati usor clatiti. Repetati daca este necesar. A se utiliza timp de 24 de luni de la data fabricaiei indicat pe ambalaj. A se pastra intr-un loc ferit de razele solare. Cantitate 350ml.

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: Bioportal

Retetele Bunicii Agafia pe envy.ro

Produs din categoria Sampoane / Ingrijirea parului

Etichete pentru Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit 350 ml Retetele Bunicii Agafia: sampon regenerant

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit 350 ml Retetele Bunicii Agafia"

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit 350 ml Retetele Bunicii Agafia. Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Sampon regenerant cu lapte covasit pentru par uscat si vopsit 350 ml Retetele Bunicii Agafia"