Tratament natural cu extract bio de mango, unt de shea si ulei de avocado pentru protectia culorii parului vopsit

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Tratament natural cu extract bio de mango, unt de shea si ulei de avocado pentru protectia culorii parului vopsit

37.59 lei

 Acest tratament bio Lavera contine lapte de mango, unt de cacao, unt de shea, ulei de jojoba, ulei de avocado, biotina si pro vitamina B5. Tot acest mix de ingrediente active organice imbraca firul de par si au efect nutritiv, reparator si netezesc structura fibrei capilare, lucru care conduce la o protectie crescuta a culorii si in acelasi timp la o protectie a firului de par de razele UV, pe timp de vara.

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: Bioportal

Lavera pe envy.ro

Produs din categoria Tratamente pentru par / Ingrijirea parului

Etichete pentru Tratament natural cu extract bio de mango, unt de shea si ulei de avocado pentru protectia culorii parului vopsit : tratament pentru par vopsit.rochie voal lunga bolero

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Tratament natural cu extract bio de mango, unt de shea si ulei de avocado pentru protectia culorii parului vopsit "

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Tratament natural cu extract bio de mango, unt de shea si ulei de avocado pentru protectia culorii parului vopsit . Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Tratament natural cu extract bio de mango, unt de shea si ulei de avocado pentru protectia culorii parului vopsit "