Fard stralucitor pentru ochi

Popularitate (5/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Fard stralucitor pentru ochi

Puneti in valoare starul rock din dumneavoastra cu noul Fard de ochi stralucitor E. FUNKHOUSER™ NEW YORK. Pudrele stralucitoare furnizeaza un stil metalizat, cu atitudine.
Recunoscut de catre industria cosmeticelor pentru design-ul minunat si dispunand de nu mai putin de doua brevete de design, Fardul stralucitor pentru ochi E. FUNKHOUSER NEW YORK ofera culori care produc un efect metalic hipnotizant.
Aplicare:
Pentru a face culoarea sa reziste in timp, aplicati Corector + Baza de machiaj pentru ochi E. FUNKHOUSER™ NEW YORK pe pleoape inainte de a aplica fardul de ochi.
Utilizati numai Fard stralucitor pentru ochi E. FUNKHOUSER™ NEW YORK cu o singura nuanta pe intreaga pleoapa. Utilizand pensula pentru fard de ochi, incepeti de la coltul interior al ochiului continuand catre spranceana si apoi omogenizati. Utilizati Fard stralucitor pentru ochi ca un accent de culoare, aplicand peste culori complementare, pe centrul pleoapei, pentru a crea un efect intens. Aplicati o culoare delicata la coltul interior al ochiului si osul sprancenei.
Pentru o culoare intensa, aplicati fardul de ochi utilizand pensula pentru fard de ochi sau pentru tus putin umezita.
Sfaturile lui Eddie:
Inainte de a aplica Fard stralucitor pentru ochi E. FUNKHOUSER NEW YORK, aplicati Pudra de fata E. FUNKHOUSER NEW YORK sub ochi pentru a captura fardul care se poate risipi in timpul aplicarii. Dupa ce machiajul este finalizat, indepartati excesul de pudra.

Funkhouser pe envy.ro

Produs din categoria Farduri de pleoape / Machiaj

Etichete pentru Fard stralucitor pentru ochi: e funkhousernew yorkmachiaj pentru ochipudra de fata

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Fard stralucitor pentru ochi"


Comentarii la produsul "Fard stralucitor pentru ochi"