Mascara Waterproof Extra Super Lash

Popularitate (3/5 din 17 voturi):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Mascara Waterproof Extra Super Lash

10 lei

Rimmel Extra Super Lash Waterproof Mascara iti ofera, pe langa volum si efectul atat de dorit al genelor lungi si bine definite, persistenta formulei waterproof.
Cu ajutorul noului Extra Super Lash Waterproof Mascara vei obtine o privire superb definita pentru intreaga zi, fara riscul ca mascara sa se intinda, sa pateze sau sa curga. Datorita formulei bazate pe apa, cu un continut redus de emulsificatori, noul mascara Extra Super Lash Waterproof de la Rimmel este uimitor de delicat cu ochii tai si nu irita. Este o alegere foarte buna si pentru persoanele cu ochi sensibili si pentru purtatoarele de lentilele de contact.


Rimmel pe envy.ro

Produs din categoria Mascara / Machiaj

Etichete pentru Mascara Waterproof Extra Super Lash: mascararimmelmascara waterproofmascara rimmelcadou craciun prietena cea mai buna

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Mascara Waterproof Extra Super Lash"


Comentarii la produsul "Mascara Waterproof Extra Super Lash"

Incearca-l !  · 0 comentarii, 438 vizualizari rimelul acesta rezistent la apa este"the best".nu este deloc scump, eu zic ca din contra este prea ieftin ptr ca mie una mi se pare de calitate.are o super periuta, genele nu se lipesc si nu se intinde...la pretul de 10 lei...eu zic ca merita cu desavarsire ! :)