Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala

Popularitate (1/5 din 1 vot):
Placut Placut Placut Placut Placut
Voteaza acest produs:

Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala

659.9 lei

Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala, usor de purtat in tinute de zi smart-casual si business look.
 
ECCO este printre putinii producatori de pantofi veritabili care au prosperat intr-un mediu care se afla intr-o continua schimbare. Timp de 50 de ani, scopul principal a fost sa produca pantofi casual confortabili, de inalta calitate. ECCO pentru a obtine calitate inalta controleaza fiecare aspect al afacerii.

Prin urmare, designerii ECCO concep colectiile, ECCO detine propriile tabacarii de piele si propriile fabrici de productie a pantofilor care se vand in magazinele ECCO din intreaga lume si in magazinele partenere. Toate acestea fac din ECCO un brand unic in industria de pantofi. Pentru viitor, scopul principal este sa continue sa ofere produsele de calitate pe care clientii si le doresc.

mai multe detalii »

Produs disponibil in magazinele: ecco-shoes.ro

ECCO pe envy.ro

Produs din categoria Incaltaminte pentru barbati / Barbati

Etichete pentru Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala: pantofi barbati eccopantofi piele barbatipantofi cu siret pentru barbati

Cashback zenda.roCashback zenda.ro pe CashOut - Primeste bani inapoi (cashback 4,0%) la cumparaturile online de pe zenda.ro. Detalii cashback ».

Te-ar mai putea interesa si:

Tinute care includ produsul "Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala"

Nu este creata nicio tinuta care sa includa produsul Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala. Vezi cum se asorteaza cu alte produse.

Comentarii la produsul "Pantofi tip ghete pentru barbati ECCO BIARRITZ bej din piele naturala"