10 sfaturi pentru un machiaj reusit vara

  • 08.07.08
  • 699

Trebuie sa tii cont de cateva sfaturi pentru a avea mereu un machiaj reusit pe timpul verii. Iata ce ar trebui sa faci si ce ar trebui sa eviti!


1. Incearca sa eviti folosirea fondului de ten pe timpul verii. De ce? In primul rand, tenul poate capata un look artificial. In al doilea rand, fondul de ten va favoriza transpiratia pielii, ceea ce va conduce inevitabil la uscarea pielii. Incearca sa folosesti o crema hidratanta cu factor de protectie solara, iar pentru cosuri sau alte mici imperfectiuni, foloseste pudra translucida.
2. Daca nu te poti desparti de fondul de ten, amesteca-l cu un pic de pudra si... schimba-l. Alege un fond de ten cu o nuanta sau doua mai inchis, pentru ca pielea este acum bronzata.
3. Evita folosirea in exces a creioanelor contur ochi si a mascarei. Vara transpiri mai mult, asa ca machiajul se va intinde foarte usor, rezultatul fiind previzibil: ochi de raton. Ar trebui sa ai mereu la indemana un demachiant.
4. Foloseste produse rezistente la apa! Chiar daca sunt mai dificil de curatat, daca vei alege demachiantul potrivit, nu ar trebui sa ai probleme.
5. Vara, alege luciul de buze in defavoarea rujului. Tenul bronzat se potriveste de minune cu un luciu in nuante naturale. Mai mult, luciul rezista mult mai mult timp decat un ruj obisnuit.
6. Foloseste farduri in culori calde/neutre si alege-le pe cele cremoase care se aplica mai usor si rezista mai mult.
7. Ai liber la perle bronzante, care iti accentueaza nuanta aramie a tenului. Le poti folosi pe pometi, pleoape si chiar pe umeri si decolteu.
8. Un must have al verii este balsamul de buze cu factor de protectie solara. Buzele se deshidrateaza si se crapa foarte usor vara, asa ca au nevoie de protectie suplimentara. Rujul arata mai bine pe buze catifelate.
9. Daca tenul transpira usor, nu il acoperi cu pudra. Foloseste servetele si tamponeaza zona afectata de transpiratie.
10. Pastreaza produsele de machiaj la frigider. Temperaturile sunt destul de ridicate, asa ca risti ca rujul sau creioanele sa.... se topeasca si stii cat de dificila si neplacuta devine apoi aplicarea lor.

Iata si 10 produse noi-noute pentru vara 2008!

 

 

Etichete:

hidratare par uscat por standarde de frumusete make-up artist premiu talie de viespe rochita roz ph albastru cobalt noile tendinte in coafura haine american moda anilor 60 barbati colectii de primavara arta bijuterii din aur expozitie rochite de vara forme geometrice copiii incaltaminte copii noua colectie de incaltaminte deichmann tratament pentru par vopsit. wella tratament par vopsit wella professionals tratament par wella professionals tratament pentru par vopsit tratament Bucuresti new york street fashion urban urban style tonic lenjerie intima body roz lenjerie body roz maieuri alergie apa termala paraben vitamina e nu skin dermocosmetice aloe vera celulita colagen elastina jojoba musetel bio tonifiere ce mai buna femeie produse de ingrijire a corpului stil urban cuticule produse bio mihaela glavan ghete tricouri polo adidas by Stella McCartney tinuta perfecta pentru orice ocazie oxette constanta oxette romania magazine fashion bucuresti brand italian nara camicie romania nara camicie mall Miss Sixty plaza romania esprit romania alina gheorghe rochite paiete shopping concurs salveaza sutien secret modele de ochelari de soare vopsea-crema vopsea de par wella wellaflex vopsea wella vopsea de par de la wella tendinte coafuri otto hermann otto coafuri sani lux Missoni missoni romania studiu celine dion Dolce&Gabbana magazin look romani maria lucia hohan designeri romani arta contemporana designeri carmen secareanu lena criveanu moda romaneasca canda lanvin coada de cal retinol tegument regim regim alimentar Nichi Cristina Nichita business casual femei rochite de ocazie vouchere vouchere de cumparaturi sony walkman oferta Alexander Mcqueen seturi mirese igiena intima protectie solara kenvelo magazin produse police costume de baie sexy costume de baie victoria's secret reduceri optiplaza demachiant fond de ten tampon crema decolteu frigider crema ten protectie solara