Agenda celor mai tari online fashion shop-uri

  • 25.11.10
  • 16079

Comertul electronic ne impulsioneaza sa ne lasam purtati de mrejele comoditatii. Ne place sa cautam pe internet ceea ce ne dorim, pentru ca mai apoi sa primim un frumos colet la adresa personala. Desigur, o posibila dezamagire ar putea fi evitata doar daca invatam sa utilizam cele mai de notorietatea e-shopuri. Asa ca, am selectat pentru voi 20 dintre cele mai interesante magazine online de haine, internationale si romanesti, care sa coincida unor gusturi si bugete variate.

International:

1. www.111vox.com este un retailer online de fashion din Suedia, care va provoaca la un mix de pop, rock si trendy. Gasiti haine si pentru barbati si pentru femei. Sunt acceptate si comenzi internationale.

2. www.net-a-porter.com este unul dintre cele mai cunoscute magazine online pentru haine de lux. Aveti aici o lista lunga a celor mai cunoscuti designeri care colaboreaza cu magazinul online. Intre ei Alexander MqQueen sau Donna Karan.

3. www.asos.com
Retailerul online Asos are peste 24.000 de produse in stoc si peste 5,2 milioane de utilizatori pe luna. Magazinul online ofera shipping pentru cumparatori din intreaga lume.

4. www.80spurple.com Este un site american ce se adreseaza mai ales tinerilor, prin propunerile sale vestimentare, provenite de la branduri celebre sau mai putin celebre. Site-ul promoveaza un stil tineresc si trendy. Puteti sa comandati fara grija, fiindca 80spurple asigura shipping international.

5. www.boohoo.com 
Bazat in Marea Britanie, si avand in spate o traditie veche (a fost fondat in 1996), BOOHOO ne este foarte accesibil, atat prin preturi, cat si prin rapiditatea cu care vin comenzile. Hainele sunt interesante, trendy si totusi cu preturi mici.

6. www.needsupply.com  Magazinul online american se auto defineste ca fiind "cel mai bun loc de unde poti cumpara denim premium". Site-ul este profesionist si prezinta intr-adevar, piese extrem de interesante de la branduri renumite ca Alexander Wang sau Acne Jeans.

7. www.brownsfashion.com Este de fapt un outlet online, care isi are birourile in Londra. La preturi reduse, puteti gasi haine si accesorii de la branduri de lux ca Valentino, Christian Louboutin, Chloé, Lanvin, Valentino and J Brand.

8.  www.topshop.com in varianta online este de neratat! Iar gama de obiecte vestimentare, accesorii si cadouri prezentate este extrem de variata si "in trend". Kate Moss colaboreaza cu retailerul de moda TopShop. Online, gasiti creatiile ei spre vanzare, aici.

9.
www.couturelab.com Trebuie sa te astepti sa gasesti aici haine create de designeri si artisti din intreaga lume, ceea ce inseamna ca shop-ul se adreseaza unor pasionati de moda in adevaratul sens al cuvantului. Piesele sunt extrem de interesante, iar pretiozitatea lor se refelecta si in pret. Site-ul are si o sectiune de cadouri.

10. www.newlook.com De asemenea un magazin englezesc, este recomandat ca fiind foarte "sigur" pentru cumparaturi online. Hainele se adreseaza femeilor si barbatilor, sunt deosebite si "de efect", iar preturile afisate in lire, accesibile. Romania se afla pe lista celor 120 de tari pentru care NewLook onoreaza comenzi.


Romania:


11. www.tuatara.ro In aceasta perioada, Tuatara desfasoara o campanie interesanta: "Produsul zilei la 1 euro". Online-shop-ul ne imbie insa cu o multime de obiecte vestimentare deosebite. Magazinul se autoprezinta mai bine: " … un loc 100% dedicat stilului urban, unde vei gasi intotdeauna cele mai recente colectii ale unor branduri cunoscute in intreaga lume, cele mai noi tendinte si hainele cele mai sic, prezentate pana la cel mai mic detaliu. Poti gasi haine, incaltaminte si accesorii din colectiile unor branduri ca Fly53, Drunknmunky, Nat-2, Nanny State, Psssy, Babycham, Colors of California, Supremebeing, Fenchurch si multe altele".

12. www.molecule-f.com Este un proiect foarte interesant in materie de fashion, a carui aparitie a fost salutata. Shop-ul online vinde haine ale unor designeri romani originali ce si-au propus sa schimbe lookul tinerilor si al celor mai putin tineri de pe la noi. Ana Alexe, Lucian Broscatean, Rozalb de Mura, Andra Clintan si altii...

13. www.yokko.ro Se adreseaza exclusiv femeilor, mai ales celor care isi desfasoara activitatea intr-un mediu business. Reprezinta o alternativa mai comoda si usor de accesat de catre femeile din toata tara, pentru magazinele YOKKO, aflate de altfel, in mai multe locatii din Bucuresti.

14. www.sundayfashion.ro Foarte, foarte tineresc! Culori puternice si un stil modern, urban; site-ul merita toate recomandarile. Beneficiati de o reducere Urban Gang daca deveniti clienti fideli.

15. tarafashion.ro  Roxana Cojocaru este director general Scarlett Clothing, lucreaza ca antreprenor de mai bine de un deceniu si de curand a decis sa isi vanda afacerea si sa se orienteze pe un segment mai nou, mai provocator: comertul online prin magazinul tarafashion.ro, scrie site-ul pentru femei Garbo.ro. Intr-adevar, site-ul este un proiect reusit, iar produsele de buna calitate se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.

16. www.bonprix.ro   Hainele sunt clasice, se adreseaza femeilor si barbatilor si au preturi accesibile. Exista si o sectiune dedicata copiilor. Retailerul este prezent in 21 de tari europene, inclusiv Romania.

17.
www.maxine.ro "Haine online, pentru femei cu stil", asa se auto-defineste magazinul. La sectiunea "parerea ta", cumparatoarele se arata extrem de multumite de calitatea serviciilor Maxine. De retinut: "Ai transport gratuit prin posta!"

18. www.west-coast.ro Urban style, dar cu specific hip-hop, pentru impatimitii si impatimitele stilului. Si chiar daca nu aderi la miscarea West-Coast, tot iti poti gasi piese vestimentare pe care le poti adapta felului tau de a fi. Preturile sunt afisate in euro.

19 www.fashionlab.ro "Am pornit pe ideea de a aduce numai label-uri alternative, noi pe piata romaneasca, de o calitate foarte buna, la preturi acceptabile pentru toti tinerii deschisi spre nou care isi doresc sa fie " altfel ". In lumina acestei idei, toate produsele sunt exclusiv din colectii noi , in serii mici , pentru a evita neplacuta situatie de a va intalni pe strada cu mai multe persoane purtand aceleasi haine sau pantofi"- aceasta este autodescrierea shop-ului online de haine.

20. mlh-shop.com Cu Maria Lucia Hohan, ne intoarcem in zona luxoasa a magazinelor online de fashion. Site-ul ne poarta intr-o lume pretioasa a elegantei si a creativitatii in materie de design vestimentar.






Nota: ordinea prezentarii siteurilor de moda si cumparaturi este aleatorie.
Foto: captura siteul de cumparaturi online www.newlook.com

Jullie S.