Arta si culoare la Boogie Shop

  • 05.02.09
  • 724

Boogie Shop, primul magazin cu obiecte 100% „hand made” în România, dă startul, începând cu luna februarie, unei campanii de promovare a tinerilor artiÅŸti plastici prin expunerea de vernisaje de pictură în interiorul magazinului, creaÅ£iile lor putând fi ulterior achiziÅ£ionate de cei pasionaÅ£i de artă ÅŸi frumos.


„Prin acest vernisaj, încercăm să dăm puÅ£in curaj ÅŸi avânt tinerilor talentaÅ£i, care se află la început de drum. De aceea, vă invităm în lunile februarie ÅŸi martie să urmăriÅ£i prima ediÅ£ie a acestui ÅŸir de expoziÅ£ii de picturi ÅŸi să îndrăzniÅ£i să ne arătaÅ£i talentul vostru”, a declarat Lucia Gheorghiu, managing partner Boogie Shop.


Primul artist plastic care va expune în magazinul Boogie Shop este Bogdan Gabriel NeguÅ£. Lucrările sale sunt realizate în tehnica ulei pe pânză, iar expoziÅ£ia lui este cu vânzare, care însă va susÅ£ine un scop caritabil. Picturile sale sunt dominate de peisaje urbane: străzi, clădiri, case, fără oameni, deoarece Bogdan este un iubitor al arhitecturii urbane. Iubirea lui pentru pictură s-a născut în timpul liceului, pictând pe coli de desen care se stricau destul de repede pentru că se imprima uleiul pe verso ÅŸi mai apoi pe cartoane, decupate din cutii. Pictorul său preferat rămâne unul dintre cei mai celebri pictori francezi, născut în Montmartre, Maurice Utrillo.
Pentru expunerea creaÅ£iilor, oricine poate să îÅŸi depună CV-ul ÅŸi câteva picturi din portofoliu pe adresa boogie@boogie-shop.ro, iar în urma unei selecÅ£ii cele mai frumoase picturi vor fi alese ÅŸi expuse.


Despre Boogie Shop
Boogie Shop este un magazin cu obiecte lucrate manual de peste 20 de artiÅŸti plastici din BucureÅŸti, Cluj, IaÅŸi, meÅŸteri populari din SighiÅŸoara, Odorheiul Seciuesc, Târgul MureÅŸ, Gorj, dar ÅŸi de către atelierele de olărit din Banat. Magazinul a fost înfiinÅ£at la începutul lunii august 2008 ÅŸi se adresează pasionaÅ£ilor de artă, celor care sunt în căutarea unui cadou unic sau a celora care vor să îÅŸi definească un stil propriu, aducând un plus de culoare în viaÅ£a ÅŸi căminul lor. Principalele categorii de produse expuse în magazin sunt: bijuterii, decoraÅ£iuni interioare, obiecte decorative ÅŸi jucării pentru copii, toate fiind lucrate manual din ceramică, piele, lemn, sfoară ÅŸi alte materiale. Magazinul este localizat pe Calea Victoriei nr. 101, în gang la Fântână, vizavi de Teatrul Act.
Pentru mai multe informaţii accesaţi www.boogie-shop.ro