Arta si culoare la Boogie Shop

Arta si culoare la Boogie Shop

Boogie Shop, primul magazin cu obiecte 100% „hand made” în România, da startul, începând cu luna februarie, unei campanii de promovare a tinerilor artisti plastici prin expunerea de vernisaje de pictura în interiorul magazinului, creatiile lor putând fi ulterior achizitionate de cei pasionati de arta si frumos.

„Prin acest vernisaj, încercam sa dam putin curaj si avânt tinerilor talentati, care se afla la început de drum. De aceea, va invitam în lunile februarie si martie sa urmariti prima editie a acestui sir de expozitii de picturi si sa îndrazniti sa ne aratati talentul vostru”, a declarat Lucia Gheorghiu, managing partner Boogie Shop.

Primul artist plastic care va expune în magazinul Boogie Shop este Bogdan Gabriel Negut. Lucrarile sale sunt realizate în tehnica ulei pe pânza, iar expozitia lui este cu vânzare, care însa va sustine un scop caritabil. Picturile sale sunt dominate de peisaje urbane: strazi, cladiri, case, fara oameni, deoarece Bogdan este un iubitor al arhitecturii urbane. Iubirea lui pentru pictura s-a nascut în timpul liceului, pictând pe coli de desen care se stricau destul de repede pentru ca se imprima uleiul pe verso si mai apoi pe cartoane, decupate din cutii. Pictorul sau preferat ramâne unul dintre cei mai celebri pictori francezi, nascut în Montmartre, Maurice Utrillo.
Pentru expunerea creatiilor, oricine poate sa îsi depuna CV-ul si câteva picturi din portofoliu pe adresa boogie@boogie-shop.ro, iar în urma unei selectii cele mai frumoase picturi vor fi alese si expuse.

Despre Boogie Shop
Boogie Shop este un magazin cu obiecte lucrate manual de peste 20 de artisti plastici din Bucuresti, Cluj, Iasi, mesteri populari din Sighisoara, Odorheiul Seciuesc, Târgul Mures, Gorj, dar si de catre atelierele de olarit din Banat. Magazinul a fost înfiintat la începutul lunii august 2008 si se adreseaza pasionatilor de arta, celor care sunt în cautarea unui cadou unic sau a celora care vor sa îsi defineasca un stil propriu, aducând un plus de culoare în viata si caminul lor. Principalele categorii de produse expuse în magazin sunt: bijuterii, decoratiuni interioare, obiecte decorative si jucarii pentru copii, toate fiind lucrate manual din ceramica, piele, lemn, sfoara si alte materiale. Magazinul este localizat pe Calea Victoriei nr. 101, în gang la Fântâna, vizavi de Teatrul Act.
Pentru mai multe informatii accesati www.boogie-shop.ro

Etichete pentru articolul Arta si culoare la Boogie Shop: por

Etichete pentru : C&Amagazin C&Aproduse c amagazin c a

Comentarii Arta si culoare la Boogie Shop

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off