Beyonce, furioasa pe H&M!

  • 11.06.13
  • 2028

BRAVO, BEYONCE!

Frumoasa cantareata a refuzat ca in noua campanie pentru H&M, fotografiile sale sa fie retusate prin intermediul Photoshop.

Publicatiile straine scriu ca Beyonce s-a infuriat foarte tare, atunci cand a aflat ca H&M intentioneaza sa foloseasca fotografii retusate cu ajutorul Photoshop.

Vedeta nu acceptat decat ca fotografiile in care apare naturala sa fie folosite. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure in adevaratul sens al cuvantului. Beyonce nu are nevoie de astfel de interventii digitalizate, ba mai mult, gestul ei este o reactie absolut fireasca in fata unei lumi care incearca sa ne arate imagini atat de false ale frumusetii. “BRAVO, BEYONCE!”, scriu cu incantare editorialistele de moda, iar noi suntem pe aceeasi lungime de unda: Frumusetea este diversa, formele sunt atragatoare, frumusetea inseamna atitudine si incredere de sine!

“Beyonce este o adevarata diva si a fost furioasa atunci cand a aflat (n.r. ca fotografiile ei au fost editate). Oamenii ei au refuzat sa dea unda verde, asa incat H&M a fost nevoit sa foloseasca originalele”, a spus o sursa apropiata vedetei.

Un purtator de cuvant al retailerului H&M a recunoscut ca au existat discutii cu privire la imaginile campaniei, dar ca cele publicate nu au fost photoshopate. “In privinta tuturor campaniilor apar discutii in privinta imaginilor care pot fi folosite. Dar acum si Beyonce si H&M sunt incantati de rezultatul final”, a spus reprezentantul H&M.

„Ne-am dorit intotdeauna sa o portretizam pe Beyonce ca aceasta femei frumoasa si puternica, exact asa cum este”.

Beyonce, furioasa pe H&M!




**** Iti mai recomandam si:

Esti cu muuult mai frumoasa decat crezi! - Experiment social-emotionant Dove

Poarta costumul de baie ca Beyonce

Invata de la Beyonce: 5 secrete de frumusete

StlyleProfile: Beyonce, diva show-bizului!