Bijuterii romanesti la Los Angeles

Bijuterii romanesti la Los Angeles

ArtXpert Fine Art Concept-Store realizeaza un parteneriat cu Enzo and Angela, faimosul local din Los Angeles renumit pentru selectia de fine art si vinuri de colectie. Astfel, publicul american va avea contact direct cu creatii ale designerilor David Sandu, Andreia Popescu, Raluca Buzura si Sandu Petre, certificand un aport si o prezenta calitativa pe piata mondiala de arta.

ArtXpert Fine-Art Concept Store, deschis la inceputul lunii mai pe Str. Putul lui Zamfir nr. 45, realizeaza prin acest parteneriat o prima deschidere spre piata internationala. Cu un portofoliu select in materie de pictura, fotografie, gravura si litografie (Salvador Dali, Marc Chagall, Roy Liechtenstein, Andy Warol, Vasile Grigore si multi altii), precum si o colectie de vinuri rafinate Cartizze ale producatorilor italieni Grano, ArtXpert ofera acum si bijuterie de autor romaneasca un statut bine-meritat – acela de obiecte artistice de cele mai inalte standarde.

Enzo Battara, un bucatar si artist italian recunoscut, isi foloseste restaurantul drept galerie de arta de mai bine de zece ani. Colectia sa extinsa avea nevoie si altceva in afara de pretioasele sticle de vin Amerone si Barollo. Impresionat de piesele de bijuterie ale designerilor romani pe care ii gazduieste ArtXpert, el s-a hotarat sa expuna si sa reprezinte bijuteria romaneasca in Los Angeles.

Un proiect nou din perspectiva conceptului, ArtXpert faciliteaza atat contactul iubitorilor de arta romani cu nume sonore ale domeniului, precum si contactul dintre publicul strain si artisti romani. Iar acest partneriat este o realizare si un pas major in recunoasterea la nivel mondial a calitatii si valorii designerilor si bijuteriilor romanesti. Dovedeste faptul ca este posibila a dezoltare a industriei artei in Romania si ca avem valori ce pot concura usor chiar si cu o piata dezvoltata ca cea americana.

Etichete pentru : romaniartavinuri

Comentarii Bijuterii romanesti la Los Angeles

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off