Bijuterii: trenduri pentru primavara/vara 2008

  • 12.02.08
  • 888

Indiferent de varsta, orientare profesionala, personalitate sau aspect fizic cu toate ne dorim sa fim frumoase. Ceva normal, veti spune.. La fel de normal ca si faptul ca respiram, ca ne este dat sa traim si ca suntem femei... Iar atunci cand acest lucru depinde de un foarte mic detaliu precum alegerea unei bijuterii adecvate, de ce sa nu indraznim sa fim feminine? De ce sa nu fim frumoase?
Fie ca preferi stilul clasic, fie ca iti place sa fii in acord cu tendintele modei, indiferent daca esti o fire puternica sau din contra -sensibila, fii sigura ca deja s-au inventat bijuteriile care sa-ti puna in valoare frumusetea. Care sa te faca sa te simti si sa fii frumoasa! De acest lucru ne asigura creatorii si designerii de bijuterii de la marile case de moda. In primavara lui 2008, tendintele modei in materie de bijuterii sunt diferite si vin in intampinarea cerintelor diferite ale femeii de astazi.
Daca esti o persoana ce vrea sa fie in pas cu moda, trebuie neaparat sa stii ca se poarta bijuteriile confectionate din materiale precum otel inoxidabil, titan, aur sau diamante. Chiar daca este vorba despre cercei, bratari, coliere sau pandative, combinatia dintre otel si pietrele semipretioase este una care cu siguranta te va scoate din anonimat.
Poti de asemenea sa incerci si frumusetea bijuteriilor ce au ca model de inspiratie formele si culorile naturale. Pentru ca esti o femeie careia ii plac provocarile, iar noutatea experimentarii nu constituie tocmai punctul tau slab, vei descoperi ca lanturile sferice in diferite marimi si finisaje, tuburile aurite in combinatii diverse, melanjul dintre culoarea albastra si cristalele de quartz fumuriu sau sferele din argint unite cu piatra de sodolit ti se potrivesc ca o manusa.
O fire delicata si sensibila poate opta pentru bijuteriile de inspiratie florala. Feminitatea iti va fi cu siguranta pusa in evidenta daca vei purta cercei de diferite dimensiuni in forma de flori, impodobiti cu cristale albe, onix sau agate si pandative ce au incrustate pietre precum onix sau turcoaz natural verde.
Noile colectii ale sezonului 2008 propun o paleta intreaga de culori incepand cu o nuanta mai pala de gri constrastata de culori mai puternice ca rosul, albastrul safir, movul, verdele smarald si galbenul mustar sau de nuantele de culori metalice. Incantatoare, moderna sau deosebita, vei gasi sigur o placere deosebita in a purta formele care te uimesc prin neobisnuit. Acelasi lucru ti se va intampla si cu materialele avangarsiste, caracterizate prin originalitate.
Fie ca esti conformista sau nu, stilul ce continua linia anului trecut este cel XXL. Trebuie sa-l incercati pentru ca este inca la mare voga!. Din larga paleta de accesorii, trebuie sa exista unul care sa ti se potriveasca. Indrazneste si incearca sa te adaptezi modei. Alege unul dintre modelele de inele supradimensionate, brose grandioase cu pietre, lanturi mari, panglici de catifea, dantele sau sireturi. Cu cat designul lor este unul mai sofisticat, cu atat ai mai multe sanse sa te faci remarcata.
Inelele masive au fost si raman atractia sezonului in masura in care nu sunt insotite si de alte bijuterii pe degete. Desi avangardiste, acest tip de bijuterii respecta principiul simplitatii. Un singur inel pe deget este suficient pentru ca tu sa te transformi in atractia serii.
Grosimea bratarilor da tonul in acest sezon. Sunt la moda bratarile de grosimi considerabile si cele alcatuite din zale cat mai mari, cu pietre masive. Bineinteles, daca optezi pentru bratarile viu colorate si alcatuite din margele cat mai mari, cu siguranta ai facut o alegere corecta. Ele reprezinta punctul forte al acestui sezon. Colierele mizeaza si ele pe aceeasi axa a dimensiunii. Sunt fie foarte scurte, la baza gatului, fie au o lungime considerabila.
In cazul in care adori margelele, asigura-te ca le alegi pe cele mari si asimetrice, in diverse culori. O noutate in materie de bijuterii o reprezinta cerceii ce combina rasina sculptata cu un material precum metalul. Pentru ca bijuteriile pe care le porti la birou sa nu devina ostentative, trebuie sa ai grija sa se potriveasca imbracamintii si machiajului din ziua respectiva. Ca sunt discrete!
Specialistii in domeniu mizeaza in continuare pe argint, marcasite, perle de cultura, perle aurii, pietre pretioase si semipretioase si pe combinatii inedite intre ele. Sfatul acestora este acela de a opta pentru bijuteriile incrustate cu pietre precum coral, onix, lapis, citrina, ametist, aventurin, jasp, peridot, rodonit sau agate. Recomandarea mea este aceea de a imbina tendintele modei cu trasaturile personale. Invata sa-ti cunosti frumusetea, afla ce tip de bijuterii te pun in valoare si simte-te bine in propria piele. Daca tu vei constata diferenta, cu siguranta si cei din jurul tau vor face acelasi lucru...

Un articol de Dana Negoita

Iata recomandarile noastre de bijuterii (click pe imagini pentru detalii despre produse)

 

Etichete:

bio por crema de zi nivea nivea crema de noapte emolient spf demachiant blond roscat trucuri colectie noua colectie printuri outlet shopping online discount rochii outlet haine de lux online haine online magazine online talie de viespe rochii tip tricou ph tonic Vivienne Westwood ghete toamna iarna garderoba trendy bluze forme geometrice bluze de toamna designeri avanpremiere Ludmila Corlateanu sectia moda Dorin Negrau safari tinaR placi de intins parul Miss Sixty machiaj de toamna tinute stil rock stil rock Lucian Rusu Dan Andrei rimmel london fond de ten concurs wellaton Fudge tipuri de silueta wilhelmina arz agnes toma moda romaneasca incaltaminte romaneasca 2007 manichiura unghii alb negru manichiura french sutien secret mei C&A sani magazine c a Marian Palie Adrian Oianu oianu promotii festival film Christian Louboutin Wella hairstyling gala wella magazine debenhams cluj springfield magazine debenhams in romania stil urban parfumuri rare apa termala hidratare ten normal ten uscat cadouri de craciun cadouri.cadouri de craciun weekend dans bluze din lana romania brazi de craciun targ craciun targ de craciun fotoimbatranire protectie solara sebum crema decolteu tratament cosmetic autobronzant produse de infrumusetare hanorace rihanna campanie reduceri copiii Salvati Copiii puncte negre rochii seara mini rochii de mireasa italia Alexandru Ciucu luna de miere Madonna ingrijire personala botox brand italian rochite de vara make up nick barna make-up artist cuticule tampon derma genese crema de zi produse de ingrijire a pielii gama derma lasting finish ruj lasting finish rimmel noua colectie de incaltaminte deichmann Nichi Cristina Nichita Bucuresti mall ziua indragostitilor valentine's day moda anilor 60 barbati cele mai in trend genti