Braduti de designer

Braduti de designer

Întrucât Sarbatorile de Iarna invita pe fiecare dintre noi la frumosul gest de a darui, Festivalul Brazilor de Craciun prezinta si în acest an povestile emotionante a 18 braduti creati special. Brazii vor fi licitati în cadrul Galei, ce va avea loc la Ramada Bucharest North în data de 4 decembrie 2008, în acelasi scop nobil, de a sprijini copiii din România care au nevoie de ajutor.

Alexandru si Mihnea Ghildus, Carmen Secareanu, Ioan Nemtoi, Irina Marinescu, Kinga Varga si Carla Szabo, Laura Vargalui, Lena Criveanu, Missoni, Mihaela Glavan si Hatice Soysev Kolat, Oxette, Razvan Ciobanu, Rita Muresan, Stephan Pelger, Togo Design, Venera Arapu, Victoria 46, Wilhelmina Arz si copiii din programele Salvati Copiii sunt autorii bradutilor creati pentru editia din acest an a Festivalului Brazilor de Craciun.

„Autorii acestor braduti ingeniosi se implica în cadrul Festivalului Brazilor de Craciun pentru ca tot mai multi copii defavorizati din România sa beneficieze, în sfârsit, de aceeasi sansa pentru a studia ca orice alt copil de vârsta lor, prin intermediul proiectelor Salvati Copiii. De asemenea, acest eveniment si-a pastrat continuitatea si datorita generozitatii companiilor si a personalitatilor care contribuie an de an la sprijinirea viitorului copiilor defavorizati. Dorim sa le multumim tuturor pentru ca ofera acestor copii speranta într-o soarta mai buna”, declara Gabriela Alexandrescu, Presedinte Executiv al Organizatiei Salvati Copiii.

Sponsorii editiei 2008 a Festivalului Brazilor de Craciun numara nume precum: sustinatori Salvati Copiii – BCR, Henkel – Ceresit, Class Living, Ramada Bucharest North, Elan Schwartzenberg; sponsori principali - Alcatel-Lucent, Avantgarde Group, Transport Trade Services; sponsori secundari – Apa Nova, Carrefour, Distrigaz Sud SA, Clubul Rezidential Stejarii; sponsori – BRD - Groupe Société Générale, HAT, Ericsson Telecommunications, Petrom, Coty, Smartree, OTP Bank si Gas de France.

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strângere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii România, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designeri români. Devenit una dintre atractiile calendarului social al sezonului, Festivalul Brazilor de Craciun sprijina proiectele derulate de Salvati Copiii România.

Galerie foto

Etichete pentru articolul Braduti de designer: ph, por

Etichete pentru : Missonicopiii

Comentarii Braduti de designer

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off