Brandul Choices: haine la comanda pentru femeile de afaceri din Bucuresti

  • 20.10.11
  • 1720

Femeile elegante din Bucuresti au dobandit, incepand cu anul 2011, un aliat in domeniul modei office: brandul Choices. Colectia de debut a brandului contine zece tinute de birou si cocktail realizate din materiale naturale, clientele fiind invitate in atelier pentru a-si comanda piesele “sur mesur”.

“Femeia Choices nu numai ca adora hainele cu croieli si din tesaturi speciale, dar isi doreste numai acele piese care o pun in valoare, create pe dimensiunile sale, dupa modele unicat sau in serie limitata. Filosofia brandului meu porneste de la crezul unicei Coco Chanel – simplu, elegant, sofisticat”,
a declarat Stefania-Miruna Bulboaca, CEO Choices.

Inspiratia celor zece tinute se regaseste in peliculele anilor ’40 si ‘50, dar si in colectiile de debut ale marilor case Chanel si Dior.

Materialele utilizate sunt stofa de lana sau matase naturala - crepe de chine, satin, chiffon. Captusirea hainelor Choices este realizata strict cu matase naturala. Preturile pornesc de la 70 de euro pentru o bluza si pot ajunge la 400 de euro in cazul unui costum business. Durata de executie a pieselor vestimentare este cuprinsa intre doua si cinci zile lucratoare. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Choices, http://www.choicesandchoices.com.

Investitia pentru demararea business-ului Choices a fost de circa 10.000 de euro si a constat in achizitionarea utilajelor de croit si de cusut si in importul materialelor necesare realizarii colectiei. Tinta in primul an de activitate este o cifra de afaceri de 50.000 de euro.