Bucharest Fashion Week, 5-7 mai

  • 04.05.11
  • 836

Cel mai important eveniment de moda al sezonului, Bucharest Fashion Week, va avea loc la sfarsitul acestei saptamani.

Intre 5-7 mai, la World Trade Center, designerii romani consacrati si designeri de renume international isi vor reuni fortele sub egida Fashiontv, pentru a aduce din nou capitala modei la Bucuresti.

Designerul libanez  Walid Atallah, membru al board-ului Dubai Fashion Week, recunoscut pentru creatiile sale accesorizate cu diamante va fi prezent la Bucharest Fashion Week cu una dintre cele mai scumpe colectii ale sale.

Couturierul italian Giada Curti, o prezenta obisnuita a podiumului Alta Moda Alta Roma, va incanta audienta cu o colectie spectaculoasa, compusa din rochii din materiale si aplicatii pretioase.
In urma cu aproape 2 luni, brandul grecesc Celebrity Skin, facea senzatie la Athens Xclusive Designers Week, iar acum va incanta si publicul de la Bucuresti.

Ca la fiecare editie, Catalin Botezatu va prezenta 2 colectii, una de lenjerie intima masculina si una haute couture. Creatiile pe care designerul le prezinta cu succes pe marile podiumuri internationale, vor straluci pe podiumul de la Bucharest Fashion Week.

Ersa, casa de moda care si-a reconfirmat la The Bride Show Dubai meritele pentru titlul de cel mai bun design de rochii de mireasa primit in 2009, va prezenta o colectie intr-o explozie de culori, broderii pretioase, linii fluide si detalii elaborate care au atras atentia si aSheikha Bint Saif, presedintele Make-A-Wish Foundation, sotia Inaltimii sale Sheikh Dr. Sultan Bin Khalifa Bin Zayed Al Nahyan.

Conform traditiei, arhitectul de pantofi, Mihai Albu, isi va lansa noua colectie de accesorii pentru sezonul urmator. Asa cum ne-a obisnuit si de aceasta data, curentele arhitecturale vor fi reinterpretate si transpuse in noua colectie de accesorii.

Laura Olteanu va prezenta o spectaculoasa colectie haute couture, din materiale pretioase cu aplicatii de pietre Swarovski, paiete si pietre semipretioase, care s-a bucurat de success la evenimentele organizate de Fashiontv in Austria.

Clara Rotescu, designerul cu cea mai buna ascensiune in 2010, va pune din nou in scena sublimul feminin: rochii vaporoase, in culori solare si materiale fluide care accentueaza frumusetea trupului feminin.

Nici la aceasta editie barbatii nu vor fi neglijati. Ego Men’s Fashion Concept va da o noua lectie de stil masculin, de data aceasta pentru sezonul cald 2011. Geci colorate din piele, camasi fantasia, jeansi si accesorii din piele de piton, toate in combinatii care vor reinventa stilul masculin.

Casa de moda Fancy isi va face debutul pe podiumul Bucharest Fashion Week cu o colectie special creata pentru acest eveniment, colectie casual pentru femeia tanara si joviala care se pregateste pentru un nou sezon de fashion in care va straluci.

La aceasta editie a Bucharest Fashion Week isi vor mai prezenta colectiile: Benvenuti, BSB, George Hojbota, Karen Millen, Cristiana si Izabela Purdescu, Magic Woman si studentii Universitatii Nationale de Arta Bucuresti.

Evenimentul incepe in fiecare seara la ora 20.00.