Bucharest Fashion Week

  • 29.04.10
  • 606

La sfarsitul acestei saptamani debuteaza cel mai asteptat eveniment de moda al anului: Bucharest Fashion Week. De pe 30 aprilie pana pe 2 mai,in fiecare seara incepand cu ora 20.00, la World Trade Center vor fi prezentate cele mai recente colectii semnate de importanti designeri romani si internationali.

Catalin Botezatu va prezenta in cadrul Bucharest Fashion Week 2010 doua noi colectii de costume de baie masculine si feminine. “Avatar” este cea mai noua colectie de lenjerie intima si costume de baie masculine. Avand ca leitmotiv vestimentatia locuitorilor planetei Pandora si atmosfera celui mai de succes film din istorie, “Avatar”, Catalin Botezatu a proiectat o noua colectie in care a pastrat elemente din “Avatar” insa pe care le-a dezvoltat intr-o viziune proprie.

Catalin Botezatu a gandit si o colectie de costume de baie feminine care va fi prezentata de manechine deghizate in calugarite, cu robe si palarii asemeni personajelor din celebrele filme cu Louis de Funes.

Mihai Albu, arhitectul de pantofi, lanseaza la Bucharest Fashion Week 2010 colectia de toamna-iarna 2010-2011 intitulata "Structuri", o colectie arhitecturala, in care diversele elemente constructive ale pantofului se regasesc in locuri neobisnuite, creand impresia unor sculpturi arhitecturale. Alaturarile de culori sunt surprinzatoare, iar punctul de atractie al tuturor pieselor il constituie tocul de 16 cm.

Laura Olteanu va prezenta o colectie haute-couture realizata din foite de aur si perle Swarovski cu sidef. Talentata Adina Buzatu, stilista specializata in tinute masculine, vine cu o colectie anti-kitsch, realizata dintr-un mix eclectic intre clasic si avangarda, intre casual si elegant.

Una dintre surprizele festivalului este Valeria Marini, celebra vedeta de televiziune, actrita si designer, prietena foarte apropiata cu Catalin Botezatu.

Clara Rotescu, Azzara by Mirela Pellegrini, Ersa Atelier, BSB sunt alte cateva nume invitate la Bucharest Fashion Week.

Producatorii acestui eveniment sunt FashionTV, Asociatia Designerilor Romani si Asociatia Nationala a Agentiilor de Modeling.