CRAZY SALES! la Fashions Days

  • 14.08.12
  • 2448
Fashion Days deschide oficial sezonul reducerilor. Incepand de astazi, 14 August, cei 2.5 mil de membri ai celui mai mare club privat de shopping online din Europa de Est vor concura in maratonul discounturilor - CRAZY SALES.

Pana la 21 August, branduri de top precum: Missoni, Alexander Mcqueen, Valentino, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Miss Sixty, Guess, UGG Australia, Givenchy, Mandarina Duck si Vivienne Westwood vor fi disponibile la preturi mai mici ca oricand in campanii limitate, de numai 48 de ore. Zilnic,10 noi campanii cu pana la 90% discount se vor activa la 3 ore diferite 8:00, 13:00 si 19:00!

In plus, membrii Fashion Days vor descoperi un nou design si noi functionalitati care le vor imbunatati sesiunile de shopping. Filtre inteligente, navigare mai rapida si un proces de comada simplificat. Totul pentru o experienta inedita de cumparaturi!

CRAZY SALES


CRAZY SALES!  la Fashions Days

Despre Fashion Days

Fashion Days este cel mai mare club privat de shopping online din Romania si Europa de Est. Prezent in Cehia, Bulgaria, Ungaria, Slovenia, Slovacia si Romania, Fashion Days ofera experiente de shopping inteligent oferind acces la cele mai dorite produse de moda si lifestyle celor care “isi doresc mai mult”. Fashion Days imbogateste vietile consumatorilor sai oferindu-le in permanenta produse interesante cu pana la 70% discount care ii ajuta sa isi dezvolte stilul personal.