Camasi diafane si sofisticate Nara Camicie, colectia primavara/vara 2008

  • 31.01.08
  • 2986

Pentru primavara-vara lui 2008, Nara Camicie a pregatit o colectie care sta sub semnul solarului: diafane, sofisticate sau cu taietura de jacheta, camasile noului sezon se remarca printr-un un mix singular de culoare, imaginatie si luminozitate.
Noul sezon introduce in colectia NARA CAMICIE croiul lejer cu o accentuata tendinta inspre lungime (camasile iau aproape forma unor rochite mini), pus in valoare de combinatii de culori puternice – fucsia, violet, verde inchis – sau de tonuri delicate de pastel. Liniile isi pastreaza feminitatea prin sublinierea taliei fie din taietura - croiul cambrat -, fie din accesorii – cordoane.
Materialele castiga, in acest sezon, in lejeritate si transparenta oferind o atingere matasoasa, diafana.
Noua colectie primavara-vara NARA CAMICIE introduce si o noua linie – ITALIAN NARA COLLECTION – care utilizeaza ca materiale in, organza si matase.
Pe langa culorile puternice, combinate cu imaginatie, albul ramane in tendintele sezonului cald din 2008. Camasile albe din fir de bumbac sau in sunt puse in valoare de broderii fine ce le confera un aer romantic si deosebit de feminin.
NARA CAMICIE
NARA CAMICIE este un brand italian de camasi de dama, cu o traditie de 20 de ani pe piata internationala.
Cu o matrice stilistica inconfundabila si o retea de distributie care acopera trei continente, NARA CAMICIE este recunoscuta astazi drept unul dintre cei mai importanti producatori de camasi din lume.