Casual in stil Pippa Middleton, noul fashion-icon al momentului

  • 30.06.11
  • 3235

De la momentul nuntii regale dintre Kate Middleton si Printul William, sora viitoarei regine, Pippa a captat atentia tuturor, devenind celebritatea momentului. Pippa s-a transformat in foarte scurt timp intr-un fashion-icon veritabil, dupa ce a purtat in ziua nuntii acea creatie Sarah Burton pentru Alexander McQueen, care ii punea in evidenta trupul frumos si, mai ales... posteriorul.

Site-uri ca Pippa Middleton’s style ii urmaresc surorii regale fiecare miscare in materie de stil si ofera utilizatorilor toate secretele tinutelor sale.  Pippa si-a construit fara indoiala, propriul ei drum al gloriei. Si nu ne miram ca s-a intamplat asa. Sora mai mica a lui Kate este frumoasa fara efort, are simtul umorului si are un stil vestimentar de invidiat care ii pune in valoare frumusetea corpului.

Pippa stie sa poarte rochii superbe pentru serile in care iese impreuna cu prietenele ei la party-uri dar in acelasi timp gaseste inspiratie si pentru stilul smart, atunci cand trebuie sa fie prezenta la evenimentele familiei regale.

Noua ne plac foarte tare tinutele ei casual, surprinse de paparazzii englezi pe strazile Londrei, de aceea va aratam cateva vestimentatii de vara marca Pippa Middleton, ca sursa de inspiratie pentru propriul vostru stil.

Pippa Middleton

Sursa Foto: NorthFoto

Aici, Pippa a ales sa poarte o rochie alba crosetata Oasis, in ton cu tendintele sezonului primavara/vara 2011. A combinat in mod ieal rochia, cu o jacheta din jeans, albastra. Este o tinuta ideala pentru zilele de vara!



Sursa Foto: NorthFoto

Superb aceasta tinuta de vara pe care Pippa a obtinut-o combinand aceeasi nuanta de gri care in contrast cu bronzul ei perfect, vine superb. Rochita cu floricele Talias Tale de la French Connection ii vine "turnata".



Sursa Foto: NorthFoto

Unul dintre magazinele prefaerate ale Pippei Middleton este Zara. Rochia pe care a purtat-o ea intr-una din zilele turneului de tenis de la Roland Garros este chiar un produs al retailerului de imbracaminte. Tinuta a fost accesorizata cu ochelari de soare Gucci Havana si geanta Modalu.



Sursa foto: NorthFoto


Aceasta rochie Maje-Paris, stransa in talie cu o centura bej, Pippa a purtat-o la o petrecere. Ea nu se feresete niciodata de culorile indraznete, de aceea, acel pulover in nuanta visinie a devenit contrastul ideal pentru aceasta rochie cu o grafica fina.

Pippa Middleton

Sursa Foto: NorthFoto

De la culori excentrice la culoarea nisipului, Pippei ii vine bine orice. Aceasta tinuta este atat de simpla si totusi atat de eleganta.



Sursa foto: NorthFoto

Aceasta este una dinter tinutele "de serviciu" ale Pippei. Ea a purtat din nou o rochie Zara accesorizata cu ochelari Gucci si geanta alba L.K. Bennett.







Foto front: NorthFoto