Ce NU se (mai) poarta in 2015

  • 08.01.15
  • 4653

Cand vedem femei pe strada, care sunt atat de frumoase, insa ce au facut cu parul sau cu machiajul lor ne da senzatia de piele de gaina, ne e greu sa credem ca nu au oglinzi acasa. Oglinzi in care sa se verifice de fiecare data cand ies din casa. Ce-i drept, cu totii avem defecte, dar de ce sa complici mai mult lucrurile, cand poti sa mergi pe calea cea mai simpla si naturala? Unele trenduri nu flateaza orice persoana, silueta, personalitate, poate doar 1% din ele se potrivesc tuturor. 
Motto ul nostru, in care credem si ne purtam de asemenea, este: de ce sa arati bine doar de dragul modei, cand tu simti diferit? Nu ar trebui ca hainele si toate cosmeticele pe care le folosim sa ne faca sa ne simtim bine si sa aratam - magie, magie-  bine?

Pentru cine nu s-a prins, standardele de frumusete au acum alte coordonate, diferite de cele din anii '90 sau 2000, doar suntem in 2015. Ca si tehnologia, trendurile au evoluat si ele. Ne dorim sa vedem mai mult frumos si natural, in loc de plastic si multe lucruri puse la intamplare pe un corp. Unele trenduri nu flateaza orice persoana, silueta, personalitate, de ce sa fortezi nota, daca nu se pupa?

Mai jos sunt doar cateva exemple cu asteptarile pe care le avem de la anul acesta si cam ce ar trebui, credem noi, sa lasam in spate.

Coafura "sarmale in par"

Acest gen de coafura, of Doamne, si stim cu toatele la ce ne referim, nu a fost niciodata la moda, nici macar cand o purtau surorile noastre mai mari la nunti sau majorate. Daca insisti sa ai bucle, incearca unele naturale, cat mai aerisite si lipsite de fixative si geluri. Nu trebuie sa arati ca si cum abia ai iesit de la coafor. Lasa parul sa fie liber si sa arate civilizat.

Ce NU se (mai) poarta in 2015
Sursa foto Shutterstock par ondulat

Coafura "jumatate de cap ras"

Coafura e mult spus cand ne referim la felul acesta de a taia parul. Renunta sa-i mai faci asta parului tau, in schimb, il poti il poti aranja sa stea intr-o parte, in spatele urechii. Vei obtine un look mult mai elegant si feminin.


Ce NU se (mai) poarta in 2015
Sursa foto Shutterstock coafura

Sprancene "bine"conturate

Si acum nu ne referim la forma lor ci la creionanele acelea care le fac sa arate extrem de conturate si in niciun fel naturale. 

Ce NU se (mai) poarta in 2015
Sursa foto Shutterstock sprancene


Super-dark smoky eyes

Stii cum arata un urs panda, corect? Cam asa arata si femeile care exagereaza cu genul acesta de machiaj. Se poate smoky eyes si la modul decent, curat, incat sa observi totusi ca sunt niste ochi in spatele machiajului.


Ce NU se (mai) poarta in 2015
Sursa foto Shutterstock machiaj smoky eyes


Extensii de par extrem de lungi

In primul rand, par artificiale fata de parul tau, oricum ai incerca sa le aranjezi. In al doilea rand daca esti posesoarea unei genti de ultim moment, atunci vei cunoaste si faptul ca parul de marime medie este acum la moda,

Bronzul artificial

Daca nuanta pielii tale rivalizeaza  cu cea a lui Pocahontas (si nu este nicio urma de rasism), atunci ai o problema. Iata de ce: ori vei fi perceputa ca un naufragit blocat pe o insula tropicala, fara SPF, ori, cel mai probabil lucru, pielea ta va fi puternic afectata.

Buze negre

Din moment ce rujul negru este destul de greu de indepartat de pe buze, dar vrei totusi sa echilibrezi nuanta tenului cu o culoare puternica, de ce nu incerci rujuri in nunate visinii, bordo sau mura.

Unghii lungi 3D

Epoca unghiilor lungi, 3D, cu strasuri aplicate a apus. Anul aceste este despre unghii scurte, curate, cu aspect cat mai natural.

Daca ne place sa aratam bine, sa fim frumoase si sa ne simtim bine cu noi si cu ceea ce purtatm, indiferent ca machiaj sau haine, hai sa facem totusi un efort. Suntem in 2015, la naiba!