Ce bijuterii au purtat vedetele la Golden Globes

  • 14.01.15
  • 1294
Globurile de Aur reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din industria filmului si se remarca in fiecare an printr-un spectacol plin de stralucire si o desfasurare de forte impresionanta. Evident, vedetele se straduiesc sa aiba cele mai spectaculoase aparitii, covorul rosu transformandu-se intr-un “catwalk” pe care defileaza cele mai ravnite creatii in materie de rochii de seara si bijuterii ale marilor designeri. Totodata, se traseaza si tendintele anului in curs, criticii de moda analizand in cele mai mici detalii aparitiile starurilor de cinema.

Cand vine vorba despre accesorii, intotdeauna opulenta este ridicata la rang de “arta”, fie ca vorbim despre cercei, coliere, inele sau bratari. Realizate din aur, argint sau platina, decorate cu diamante sau pietre pretioase, bijuteriile vedetelor sunt extrem de costisitoare. Totusi, poti opta pentru modele asemanatoare, realizate din cristale Swarovski, elegante, dar ult mai accesibile ca pret de la Crystal-Fashion®, branding partner Branding Partner Swarovski.

Cerceii candelabru isi pastreaza in continuare suprematia! Opulenti, pretiosi si spectaculosi acestia pun in valoare orice tinuta si incadreaza elegant chipul. Jennifer Lopez, Amal Alamudin, Emily Blunt, Jeniffer Aniston, Jessica Chastain, Helen Mirren si Kate Beckinsale au ales cercei voluminosi cu pietre transparente sau colorate. Tu ai la dispozitie modelele Deborah, Navette Chaton, Ascending Princess Square Baguette, Grace Emerald, Erika Chandelier, Mesh, Miracle Chandelier sau Sidonia de la Crystal-Fashion® cu care vei strani admiratia celor din jur!

Ce bijuterii au purtat vedetele la Golden Globes

Un alt trend in materie de cercei la Globurile de Aur au fost modelele in forma de stea sau de “floare de gheata” care “captiveaza” privirea si dau o nota de eleganta rafinata. Ei au fost preferati de Alessandra Ambrosio, Diane Kruger, Claire Danes si Julianne Moore. Tu poti alege modelele Navette Flower, Selena, Fannina sau Lotus care pun in valoare orice forme de fata, disponibili pe www.crystal-fashion.ro.

Ce bijuterii au purtat vedetele la Golden Globes

Un alt trend care s-a remarcat au fost bratarile “tennis bracelets”, cu pietre asezate in sir (Julianne Moore, Diane Kruger), inelele multiple purtate la aceasi mana (Heidi Klum) si cerceii cu surub care se prind cu surub de lobul urechii. In privinta colierelor, celebritatile au renuntat la modelele “statement” optand pentru un decolteu care lasa la vedere pielea! Tu poti alege bratarile Elastic Rivoli, Chaton Elastic Bracelet, Bezel Elastic Chaton cu pietre transparente care pun in valoare orice tinuta eleganta sau inelele Lime, Frame Oval, Wing cu cristale Swarovski si furnituri de argint pe care le poti purta pe aceasi mana cu relaxare!

Ce bijuterii au purtat vedetele la Golden Globes