Ce incaltaminte purtam toamna aceasta? Recomandarile ILL PASSO pentru sezonul toamna-iarna 2013/2014

  • 15.08.13
  • 6584
Comunicat de presa

IL PASSO Women: Look-uri esentiale in sezonul toamna-iarna 2013/2014


Toamna - Iarna 2013/2014 se anunta un sezon plin de contraste: negrul reinventat in piese ultra feminine, printuri si detalii excesive pe modele clasice sau culori atipice s-au regasit in propunerile designerilor prezentate in marile capitale europene ale modei. IL PASSO interpreteaza tendintele internationale si aduce o colectie cu personalitate si piese care vor fi la baza look-urilor esentiale ale acestui sezon.

The Rebel

Stilul Rock cu multe accesorii metalice, tinte si catarame nu iese din tendinte nici in acest sezon. Bocancii si cizmele de motor sunt din nou o declaratie de girl-power foarte puternica.

ILL PASSO

Animal print-urile sunt in continuare in tendinte, dar in acest sezon in combinatii cu piele sau piele intoarsa. Detaliile cu imprimeu de leopard, zebra sau sarpe scot din anonimat pantofii sau gentiile si dau acel je-ne-sais-quoi oricarei tinute.

ILL PASSO

Un alt trend care se mentine in acest sezon este cel al cizmelor peste genunchi. Acum sunt si mai inalte si mai stranse pe picior si subliniaza perfect silueta feminina.

ILL PASSO

Boy Meets Girls

Look-urile masculine reinterpretate se regasesc in propunerile celor mai cunoscuti designeri si pot fi completate perfect cu o pereche de oxford shoes redesenati pentru acest sezon. Pantofii cu varf rotund complimenteaza orice silueta si aduc un plus de confort. Pe de alta parte, pantofii oxford cu varful subtire, in stilul anilor ’60 sunt un hit al acestui sezon si vor aminti de tinutele ultra feminine purtate de Audrey Hepburn.

ILL PASSO

The Lady


Sezonul rece aduce si modele de pantofi si cizme super feminine, cum ar fi balerinii cu varful ascutit. Negri sau in culori tari, acestia sunt piese extrem de versatile, potrivite pentru diferite momente ale zilei si care aduc un feeling de eleganta clasica, fie ca sunt purtati alaturi de jeansi, fie in combinatii cu fuste fluide, A-line.

ILL PASSO

Cizmele si pantofii cu platforma ascunsa au un come-back reusit in acest sezon, in culoarea clasica – negru, dar si in nuante de camel sau cognac.

ILL PASSO

Pentru un look complet in tendinte, designerii propun pantofi si genti in culori regale, bordeaux sau forest green care vor da un plus de eleganta clasica oricarei tinute de zi.

Back to Nature

Blana nu putea sa lipseasca din piesele acestui sezon, astfel ca cizmele cu blana de capra sau chiar de vulpe vor fi perfecte pentru zilele reci, amintind de o calatorie plina de aventuri pe Everest.

ILL PASSO

Cizmele de calarie sunt vedete si in acest sezon. Negre, maro sau cognac, simple sau accesorizate cu lanturi si catarame, ele pot fi purtate practic oricand in timpul zilei. Sunt un model care promite sa ramana in atentia designerilor pentru multa vreme, deci o pereche de cizme de calarie din piele de calitate reprezinta o achizitie inteligenta, long-term.

Etichete:

sandale deichmann pedichiura sandale romane iulia dima pret a porter vara 2013 Dolce Italia sezonul cald 2013 bijuterii inele logodna inele inel de logodna logodna competitie Smaranda Braescu parasutism pilot red bull Red Bull Ordinul Smaranda bluza romaneasca cancer mamar design vestimentar design de produs Noaptea alba a Creatorilor si Designerilor de Produs Creative Arts atelier de accesorii h m isabel marant isabela marant pentru H&M beyonce 2 frumusete campanie photoshop ingrijirea parului loreal instrument de styling styling steampod tinuta club rihanna tutorial club dans pantofi condur by alexandru coca cola Imparte o Coca-Cola fashionup concurs bloggerite reciclare reciclare creativa streer delivery Adrian Oianu bluza trend oianu ie Matisse Asos.com Vivienne Westood Vanessa Bruno Gianni Embroidered ia romaneasca Ziua internationala a iei Sanziene ie romaneasca la blouse roumaine kate moss romania blouse bluza brodata jennifer garner ochelari de soare ochelari de soare retro ochelari de soare tendinte mel melo ochelari de soare tendinte 2013 ochelari de soare aviator coafuri impletituri impletituri moderne brand Adrin Oianu element traditional motiv romanesc Philippe Guillet rochii de seara scurte creion Maria Radu Ziua Universala a Iei Pulse sectia moda Ioana Ciurea 24 iunie pictorial pantofi pantofi si sandale sandale pentru nunti ill passo sandale ill passo nunti petreceri de vara branduri Zara fashion days bloggerite romance bloggerit de moda electric castle festival moda blog de beauty Digital Divas blog cel mai bun blog premiu beauty rochie asimetrica moja colanti cu imprimeu moja by antonia antonia eros balerini tendinte toamna iarna 2013 botine cu tinte tendinte toamna iarna pumps botine cu nituri flat genti plaja c a genti de vara cos de plaja ugg platforme ugg cu blana sutien cu bretele transparente pantaloni din latex culori neon cursuri de vara ateliere de creatie pictura ateliere barbati trends by adina buzatu adina buzatu bb cream bioderma Sensibio crema bb magazinele takko takko fashion o citate celebre coco chanel palarii accesorii par agrafe agrafa mustati masca Iulia Preda masti ome made masca impotriva ridurilor masca cu ulei de santal si miere masca cu banana masca cu alge marine shopping online online magazine online OSHO restaurant OSHO Fish OSHO Steak stil vestimentar accesorizare vestimentara proiect13 ie din bumbac vintage ii ie din panza rochii de seara sense tinute casual tinuta 3suisses tinuta casual outfituri lejere tinute pentru bicicleta costume de baie intregi colanti lana moja by lana imprimeuri digitale Oscar oscar de la renata broderii orientale haina de blana okazii.ro rochie de nasa peruca handmade atelier creatie coronite coronite handmade esarfa coafura de vara balsam buze foc balsam de buze homemade aranjamente florale teatru undercloud teatru independent festival de teatru cizme peste genunchi cizme calarie tendinte toamna-iarna 2013/2014 ghete cu aplicatii metalice bocani pantofi cu varf rotund