Christmas Fun revine in 2008 aducand cele mai frumoase idei de cadouri

Christmas Fun revine in 2008 aducand cele mai frumoase idei de cadouri

ChristmasFun.ro, proiect dezvoltat sub marca PCfun.ro, lansat special pentru perioada sarbatorilor de iarna, revine în 2008 sub un domeniu propriu, dupa succesul înregistrat anul trecut. Microsite-ul vine cu o diversitate de produse si idei pentru a le oferi clientilor suport în selectarea celor mai potrivite cadouri. Produsele dedicate acestei perioade sunt clasate pe categorii specializate, în functie de comportamentul tipic de cumparare, aducând avantajele unei selectii foarte rapide a produselor si preturi atractive.

„Pentru simplitatea alegerii, am creat acest proces de selectie prin organizarea unor promotii atractive atât din PCfun, cât si din ElectroFun, în magazinul nostru de Craciun. Practic, acesta este un proiect care se va repeta în fiecare an si la care au aderat si partenerii nostri www.brazidecraciun.ro, astfel încât experienta sa fie completa, pe cât posibil one-stop-shop”, a declarat Madalin Durca, director de marketing PCfun.ro.

ChristmasFun.ro include peste 100 de idei de cadouri cu preturi accesibile, clasificate atât pe categorii de produs, cât si pe nevoile de cumparare specifice sarbatorilor de iarna. Astfel, se gasesc produse care ofera portabilitate pentru cei care doresc sa calatoreasca în vacanta, produse IT performante pentru entuziasti, produse de îngrijire cosmetica pentru femei, produse pentru casa, pentru cei care aleg sa petreaca sarbatorile împreuna cu familia.

De exemplu, pentru cei care aleg sa calatoreasca de sarbatori, un cadou util poate fi un GPS cu harta detaliata a Europei, la 595 RON, sau pentru cei care doresc sa înceapa noul an cu un notebook, îl pot achizitiona cu doar 1479 RON. De asemenea, pentru persoana iubita exista anumite cadouri personale, cum ar fi un epilator la doar 92 RON sau un aparat de ras electric la 102 RON.

Oferta urmeaza sa fie înnoita pe tot parcursul lunii decembrie pentru a acoperi cât mai bine aceste segmente de utilizatori.

Etichete pentru articolul Christmas Fun revine in 2008 aducand cele mai frumoase idei de cadouri: por

Etichete pentru : marcal o cproduse c a

Comentarii Christmas Fun revine in 2008 aducand cele mai frumoase idei de cadouri

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off