Christmas Fun revine in 2008 aducand cele mai frumoase idei de cadouri

  • 11.12.08
  • 487

ChristmasFun.ro, proiect dezvoltat sub marca PCfun.ro, lansat special pentru perioada sărbatorilor de iarnă, revine în 2008 sub un domeniu propriu, după succesul înregistrat anul trecut. Microsite-ul vine cu o diversitate de produse ÅŸi idei pentru a le oferi clienÅ£ilor suport în selectarea celor mai potrivite cadouri. Produsele dedicate acestei perioade sunt clasate pe categorii specializate, în funcÅ£ie de comportamentul tipic de cumpărare, aducând avantajele unei selecÅ£ii foarte rapide a produselor ÅŸi preÅ£uri atractive.

„Pentru simplitatea alegerii, am creat acest proces de selecÅ£ie prin organizarea unor promoÅ£ii atractive atât din PCfun, cât ÅŸi din ElectroFun, în magazinul nostru de Crăciun. Practic, acesta este un proiect care se va repeta în fiecare an ÅŸi la care au aderat ÅŸi partenerii noÅŸtri www.brazidecraciun.ro, astfel încât experienÅ£a să fie completă, pe cât posibil one-stop-shop”, a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

ChristmasFun.ro include peste 100 de idei de cadouri cu preÅ£uri accesibile, clasificate atât pe categorii de produs, cât ÅŸi pe nevoile de cumpărare specifice sărbătorilor de iarnă. Astfel, se găsesc produse care oferă portabilitate pentru cei care doresc să călătorească în vacanţă, produse IT performante pentru entuziaÅŸti, produse de îngrijire cosmetică pentru femei, produse pentru casă, pentru cei care aleg să petreacă sărbătorile împreună cu familia.

De exemplu, pentru cei care aleg să călătorească de sărbatori, un cadou util poate fi un GPS cu harta detaliată a Europei, la 595 RON, sau pentru cei care doresc să înceapă noul an cu un notebook, îl pot achiziÅ£iona cu doar 1479 RON. De asemenea, pentru persoana iubită există anumite cadouri personale, cum ar fi un epilator la doar 92 RON sau un aparat de ras electric la 102 RON.

Oferta urmează să fie înnoită pe tot parcursul lunii decembrie pentru a acoperi cât mai bine aceste segmente de utilizatori.