Clubul de fashion Stilago implineste un an de la lansarea in Romania

  • 05.04.12
  • 1059
Sub sloganul „Top Brand. Top discounts”, Stilago implineste luna aceasta un an de cand a lansat oficial cel mai exclusivist magazin online de fashion, care se adreseaza femeilor stilate si active.

Toate fashionistele au descoperit de la Stilago ce se poarta in fiecare sezon, care sunt cele mai renumite si originale marci si cele mai bune reduceri in campanii limitate ca timp, ce piese vestimentare li se potrivesc sau ce stil le reprezinta cel mai bine.

stilago

Ele au avut la dispozitie peste 500 de marci internationale si s-au putut bucura de aceleasi articole vestimentare existente in vitrinele magazinelor din Milano, Paris sau New York , dar cu reducere de pana la 70% si fara a mai fi nevoite sa faca fata aglomeratiei din mall-uri.

stilago

Stilago.ro a devenit in scurt timp magazinul online de referinta in domeniul shopping-ului online. Fashion, Club, Blog sau Outlet sunt sectiunile site-ului care au tinut la curent femeile cu tendintele specifice fiecarui sezon, tipsuri si recomandari despre cum sa te imbraci in functie de ocazie si povesti despre brandurile preferate.

stilago

Cei mai importanti designeri romani ai momentului, Clara Rotescu, Dorin Negrau, impreuna cu proiectul denumit „Stilistul tau personal”, concursurile sau testimonialele oferite de Ana Ularu, ambasadoarea brandului Stilago, sunt doar cateva dintre cele mai recente surprize prin care Stilago si-a recompensat utilizatorii.



Cea mai noua initiativa de recompensare a clientilor a avut loc duminica trecuta, cand cei mai fideli dintre acestia au beneficiat de o „Campanie V.I.P”, putand face doar ei cumparaturi de pe stilago.ro doua zile la rand, pe baza unui link personalizat. Ulterior, toti clientii au avut acces la produsele ramase pe stoc.



Imbunatatirea constanta a gamelor de produse, precum si completarile aduse site-ului Stilago, cum ar fi sectiunea „ Fashion”, pe care o poti accesa fara sa fii inregistrat sau „Outlet” care iti ofera permanent reduceri avantajoase si ai posibilitatea sa primesti comanda in 7 zile de la plasarea acesteia, sunt motivele pentru care membrii Stilago beneficiaza de tranzactii sigure, inteligente si fara batai de cap.

Prin „magia internetului”, zi de zi suntem urmariti cu tot mai mare atentie, primim comentarii pe pagina noastra de Facebook si pe blog, suntem laudati si criticati deopotriva, ni se semnaleaza reusitele, dar si greselile, primim sugestii si va simtim aproape.

Poate ati crezut ca dupa an an plin de itemuri la moda, meritati o pauza. Ei bine, Stilago va tine in continuare in priza cu o serie de noutati aniversare, menite sa incununeze un an plin de succese.

Infiintata si condusa de o echipa internationala de experti in moda, Stilago se dedica unei singure misiuni, aceea de oferi membrilor clubului cele mai chic, elegante, moderne si variate game de brand-uri de moda. D&G, Calvin Klein, Cacharel, Ferre, Givenchy, Guess, Valentino, Versace, Hugo Boss, John Richmond, Kenzo, Lagerfeld, Max Mara, Miss Sixty, Missoni, Moschino, Ray Ban, Roberto Cavalli, Sergio Tacchini, Tom Taylor, UGG, United Colors of Benetton, Ray Ban, Diesel, Guess, Max Mara, Replay, Tom Tailor, Cerruti, Rick Cardona au fost inca de la inceput in topul celor mai apreciate articole.

Ca parte a Studio Moderna Group, Stilago coopereaza cu Studio Moderna pentru a le pune la dispozitie utilizatorilor cele mai bune servicii. Echipa Stilago te sprijina pe durata intregii experiente de cumparaturi, oricand si oricum doresti. Stabilindu-se ca cea mai buna companie de marketing direct din regiune, in Studio Moderna au incredere mai mult de 10 milioane de clienti.