Colectia de toamna-iarna 2013/2014 semnata de Ana Maria Cornea

  • 12.12.13
  • 1482
amc Ana Maria Cornea - "Huntress and Seductress" – TOAMNA-IARNA 2013-2014

POVESTEA ANEI:

Absolventa a Liceului de Arte din Brasov si a Universitatii Nationale de Arte din Bucuresti, sectia Design Vestimentar, Ana Maria Cornea este un artist complet.

Pasionata in egala masura de design vestimentar si de pictura, creatoarea si-a urmat vocatia de la o vârsta foarte frageda. Detinatoare a numeroase premii nationale si autoarea unor expozitii de pictura si arta decorativa, Ana Maria a demonstrat o crestere continua in domeniul artistic. Chemarea sa catre frumos a determinat-o, in anul 2006, sa puna bazele brandului care ii poarta numele.

Dupa o perioada in care s-a facut remarcata ca unul dintre cei mai competitivi stilisti români, având colaborari meritorii cu artisti, persoane publice, reviste, show-uri TV si proiecte inedite, Ana Maria a revenit, anul acesta, pe scena designului vestimentar cu o prima colectie de primavara-vara, conceputa ca un tribut adus feminitatii absolute – "Intre Venus si Afrodita ".
Colectia de toamna-iarna 2013/2014 semnata de Ana Maria Cornea

Tehnica sa a devenit o amprenta iar viziunea sa, o inovatie, prin maniera unica de a impleti domeniile in care exceleaza: pictura si design-ul vestimentar.

Colectia de toamna-iarna 2013/2014 semnata de Ana Maria Cornea este a doua cu care designerul român a revenit la prima sa iubire, designul vestimentar. O descindere pe acelasi fir al feminitatii, inceputa inca din sezonul trecut, noua colectie duce mai departe declaratia de stil a creatoarei, impletind estetica designului cu lumea artei picturale care i-a influentat, in egala masura, parcursul.

Colectia de toamna-iarna 2013/2014 semnata de Ana Maria Cornea

Avand ca referinte artistice operele pictorului si graficianului ceh František Kupka, definite de pendularea intre abstract si realism, colectia reuneste patruzeci si cinci de modele care migreaza de la piese structurale la piese ultra-feminine, invaluite in componenta esentiala a eternului feminin: misterul. Trimiterile la feminitate sunt contrabalansate de mici insertii masculine, precum reverele ascutite, prezente pe mantouri, rochii, salopete si veste, dar si de taieturile adesea matematice.

Colectia de toamna-iarna 2013/2014 semnata de Ana Maria Cornea

De mare impact sunt imbinarile inedite de texturi, precum tul brodat, matase si blana scurta, tul si piele, bistrech, tul brodat si blana scurta, precum si culorile vibrante, intr-o paleta de rosu intens, albastru imperial, fuchsia, turcoaz, completata de tonuri de negru si crem, dar si de bogatia auriului. Texturile merg de la blana si piele ecologica, la stofa, bistrech, matase si tul brodat, traduse in piese definitorii pentru estetica designerului, precum rochia. Jocul de transparente si texturi pline accentueaza cu atât mai mult trecerile de la feminitatea clasica la aplombul femeii urbane, asumate, constiente, seducatoare si vânatoare deopotriva. Vânatoarea care se intoarce de la inceputurile erei pentru a-si reafirma pozitia de forta la care este indreptatita, si pe care si-o asuma cu o gratie seducatoare, plina de naturalete.

Colectia de toamna-iarna 2013/2014 semnata de Ana Maria Cornea

Piesele vestimentare pot fi vizionate, achizitionate sau imprumutate pentru sedinte foto de pe site-ul www.anamariacornea.com , de pe pagina oficiala de facebook sau din Galeria Designerilor Romani - Magazinul Cocor. Produsele se regasesc si in alte locatii din Brasov, Cluj , Sibiu si Constanta .

Etichete:

hairstyling coafuri tendinte bob stefanel shopping estee lauder burberry gucci aplicatie mobil shopping retail bucharest shopping distinto my house google google play bio ten cosmetic plant celule stem vegetale GreenStem crema antiaging toamna iarna 2013 new look colectia toamna/iarna 2013 new look vinuri vin fructe de mare rochii tricotate tricotaje pulovere tricote esarfe tricota farmec crema doina krem wilhelmina arz Maria Radu videoclip single ALO Atelier Atuu isabel marant h m campanie campania de iarna h&M bijuterii pandora bijuterii pandora quick 24 Black Friday black friday 2013 oferte black friday vinerea neagra ia romaneasca Simona Semen Ioana Ciolacu il passo pantofi il passo avanpremiere mihai albu cristina bizu florina ivascu alina morar cristina samfira carmen secareanu alexandra abraham ugg magazine online pentru ras cadou wwf urs adopta Lady Gaga versace amber valetta campania H&M conscious 2014 copiii iris serban doina levintza rhea costa brazi de craciun lena criveanu stephan palger madalina dorobantu Salvati Copiii genti carpisa carti moda carti fashion epilator Murmur andreea badala epilator braun braun cercei bratari inele coliere brose bijuteri contemporana vitrine de craciun vitrine cadouri de craciun bijuterii de autor marche de noel obiecte de design creatii vestimentare obiecte de arta decoratiuni de brad jucarii din lemn obiecte in piele naturala design your christmas moja moja cut rochie cu spate decupat rochie cu decupaje rochie cu pliuri in talie pull bear 2013 pull and bear 2013 Galeriile Noblesse Hamid Nicola Katrib Gerovital acid hialuronic ana maria cornea