Crema noastra cea de toate zilele - ingrijirea pielii in sezonul rece

  • 11.02.10
  • 749

 Ingrijirea corpului este tot atat de vitala in sezonul rece precum imbracamintea groasa sau aspectul fizic. O piele deshidratata sau uscata, cu vergeturi sau neingrijita denota neglijenta, motiv pentru care orice femeie care tine la aspectul ei trebuie sa ofere importanta necesara acestui lucru.

Din fericire gama de produse care este pusa la dispozitie in orice body shop ne permite sa alegem in functie de consistenta, parfum sau alte criterii pe care le gasim relevante.

Tratamentul VIP a la Hollywood este mai putin accesibil si mult mai costisitor, insa te poti simti ca o vedeta chiar la tine acasa numai la o tura de shopping distanta.

Criteriile de care se poate tine cont in momentul stabilirii daca o crema se potriveste sau tipului tau de piele sunt: consistenta, continutul, factorul de protectie si de ce nu, pretul.
Insa orice schimbare vizibila asupra pielii se reflecta din interior. Astfel, totul incepe cu o alimentatie sanatoasa corelata cu un stil de viata activ. Cremele pot eventual sa imbunatateasca mici imperfectiuni dar nu pot face miracole.

Intr-o era a posibilitatilor, a reclamelor, a timpului vesnic insuficient, a spradozei de reclame si a fluxului de imagini care infatiseaza chipuri photoshopate care zambesc de pe cutiute colorare devine destul de grea si anevoioasa sarcina de a fi selective.

Cremele din produse naturale raman cele mai eficiente si cautate. In vreme de criza faptul de a-ti da tot salariul sau a face imprumut pentru o butelcuta ‘a la tv’ este uneori inutil si ineficient. Insa oricare ar fi contextul sau bugetul, trebuie avut in vedere faptul ca citirea micului prospect poate face minuni. Astfel, incearca sa eviti cremele care au in compozitie parabeni sau prea multe produse chimice deoarece tendinta este de a te detoxifia nu de a te incarca cu si mai multi factori ce pot sa agreseze pielea.

Produsele organice si biologice incep sa castige teren pe piata cosmeticelor, motiv pentru care ai putea sa iti faci stocul sau cel putin sa vezi daca se potriveste. Sfatul specialistilor este de a consulta un dermatolog pentru a stabili ce fel de ten ai si pentru a face recomandarile in cunostinta de cauza.

Printre recomandarile pe lista noastra se numara produsele bio care vin cu garantia calitatii producatorului si mentiunea ca exista pentru fiecare clienta in parte cel putin o varianta: creme pentru ingrijirea corpului, pentru mentinerea fermitatii pielii, creme anti-stres, anticelulitice, anti-acneice sau cremele si produsele cosmetice din farmacii pentru piele sensibila sau chiar pentru copii. Pentru ca frumusetea incepe cu pielea ta si se reflecta in atitudine si in starea de bine. Pentru ca trebuie sa investesti daca tii la sanatate, trebuie sa citesti, sa te documentezi, sa te informezi si sa alegi ce iti place si ce ti se potriveste.

Asa ca ia-ti din nou pantofii comozi, desaga minune de cumparaturi si atitudinea de cuceritoarea lumii in cautarea cremei perfecte.

Emma Dobre

Etichete:

ph por elite model look alergen antirid colagen demachiant elastina lotiune tonica tonic acid lactic glicerina bio acnee talie de viespe moda femei Dolce&Gabbana Bucuresti premii vouchere de cumparaturi mall shopping constanta cizme noua colectie Gett's Bershka replay jolidon kenvelo koton massimo duty humanic new yorker romania koton romania musette brand pimkie bergamota imbracaminte femei imbracaminte barbati tinute barbati casual incaltaminte barbati la moda magazin deichmann AFI Palace Cotroceni herbal essences sampon herbal essences energie coafuri colectia patrick cameron galerie designeri london culori vibrante rainbow femei plinute Keune toni guy Cristian Samfira demachiere hidratare produse de ingrijire a pielii olay fond de ten vitamina c sebum creme ten sensibil unghii alb negru manichiura de iarna etanol paraben vitamina e caudalie mathilde oferta musetel vinuri romani Madonna celebritati outlet Adrian Oianu moda romaneasca oianu greseli in moda greseli vestimentare plaza romania Roxana Marina unghii false revlon reduceri incaltaminte copii wilhelmina arz pedichiura expozitie rochita roz Lady Gaga rihanna jucarii Miss Sixty magazine debenhams in romania debenhams romania bucuresti bsb tinute craciun adesgo shopping online robert piguet catalin botezatu Maybelline NY 2010 botox rinoplastie beyonce 2 operatii estetice autobronzant astenia de primavara revista brand italian tonifiere bijuterii de argint speciale tricou in v tunsori in trend cizme peste genunchi magazine aldo pictorial rochii jeans orsay parfumuri barbatesti discount incaltaminte guess Manoush maieuri orsay romania rochii magazin nissa rochii de seara nexus targ vouchere wellness spa fitness ingrijire corporala Alexander Mcqueen 2012/2013 lanvin colectia toamna/iarna 2012-2013 lanvin colectia lanvin pantofi talpa ortopedica rucsac colectia toamna/iarna 2012-2013 zara. colectia toamna/iarna 2012-2013 Manoush pantofi toamna 2012 genti zara 2012 toamna iarna 2013 pantofi toamna toamna iarna 2012 2013 pantofi de la zara zara pantofi 2012 genti 2012 zara evantaie rochii asimetrice produse romanesti cheratina ce mai buna femeie vergeturi