Cum obtii o coafura demna de covorul rosu

  • 26.05.15
  • 991

In onorea celei dea 68-a editii a Festivalului de la Cannes, hairstilistul John Nollet i-a creat look-ul Umei Thurman pentru Soirée Chopard. Nollet a creat un look chic special gandit pentru a intensifica frumusetea naturala a actritei. Lookul a fost unul drept si simplu cu miscari asimetrice glamouroase care au scos in evidenta luminozitatea si stralucirea parului.

Cum a fost creat look-ul:
• Incepe prin aplicarea Spumei pentru Volum de la Moroccanoil de la radacina pana la varfuri pe parul umed.
• Apoi, cu ajutorul unei perii rotunde uscati parul cu foehnul. Indrepati varfurile cu ajutorul unei placi pentru par.
• Creaza o parte asimetrica in varful capului nu tocmai centrata. Rasuceste o suvita de par care incadreaza fata si cu ajutorul unei agrafe fixeaz-o in partea stanga .
• Finiseaza aspectul coafurii netezind firele rebele cu ajutorul Cremei Hidratante pentru Coafat de la Moroccanoil. Va da parului un aspect sanatos. Pentru o fixare flexibila si o stralucire de durata pulverizeaza Spray pentru par stralucitor Moroccanoil.

Cum obtii o coafura demna de covorul rosu

Produsele folosite:

Spuma pentru volum Moroccanoil a fost special creata pentru a conferi textura si flexibilitate naturala a parului. Formula usoara confera fixare flexibila de lunga durata si volum natural. Spuma pentru volum Moroccanoil confera parului fin, lipsit de stralucire, volumul de care are nevoie fara a lasa reziduuri lipicioase. Parul este sanatos si extrem de matasos la atingere. Pret recomandat : 95 lei

Crema hidratanta pentru coafat- Reprezinta partenerul perfect. Aceasta hraneste, hidrateaza si combate electrizarea pentru toate tipurile de par, in special pentru parul aspru si uscat. Defineste o fixare usoara si excelenta pentru creeare coafurilor cu foehnul. De asemenea, este excelenta pentru netezirea varfurilor neascultatoare si reimprospatarea coafurilor vechi de o zi. Pret recomandat: 149 lei.

Spray de par stralucitor-
Usor la atingere, cu un grad de reflexie si de control pentru par, spray-ul de par sralucitor Moroccanoil contine o formula cu o combinatie de ingredient foarte sofisticate saturate cu ulei de argan. Acest spray de par usor si eficient ofera o fixare flexibila, de lunga durata, fara a lasa reziduuri lipicioase. Pret recomandat: 97 lei.