Cum purtam jeansii? Tips & tricks cu Irina Markovits si Lee Cooper

  • 03.04.14
  • 2049
Comunicat de presa

Cu o traditie in fabricarea denimului ce dateaza inca din 1908, Lee Cooper este unul dintre cele mai apreciate si inovatoare nume din lume.  Heritage is Priceless – Lee Cooper since 1908 - detaliile specifice brandului londonez, calitatea denimului si perfectiunea croielii, toate se reflecta intr-o noua colectie dedicata sezonului primavara vara 2014.

D E N I M C O L L E C T I O N

Colectia este redata atat de piese legendare, detalii surprinzatoare cat si de croieli inovatoare. Nasturii si butonii cu aspect antichizat, precum si cromatica rombului cu forma de diamant care, impreuna cu numele Lee Cooper, formeaza logo-ul companiei, ofera o patina pieselor de imbracaminte incluse in aceasta colectie, individualizand-o si situand-o pe un loc bine definit in seria brandurilor mondiale de denim.

Cele trei modele de jeansi pentru femei, Ella, Avril si Edith, dar si modelele Dexter, Norris si Harry pentru barbati reprezinta latura de noutate a acestei colectii. Totodata, modelul feminin Avril si modelul masculin Dexter beneficiaza de un design nou pentru buzunare

Ca noutati se remarca: gaica pentru curea intr-un aspect original, cusatura rosie de la buzunarele din spate precum si rombul cu aspect de diamant in care este trecut numele brandului - si el de culoare rosie, fiind plasat, de data aceasta, pe buzunarul de monede din fata.

Denim tips & tricks cu Irina Markovits si Lee Cooper

Pentru construirea unui mic ghid despre alegerea si purtarea perechii de jeans perfecte, Lee Cooper a apelat la sfaturile Irinei Markovits, consultant de imagine si stil.
Astfel, pentru fiecare model de jeans Lee Cooper in parte, Irina Markovits a construit tips & tricks de purtare.


1. Avril

Silueta/ Fit - Pentru ca sunt jeansi cu croiala dreapta (straight), se potrivesc absolut oricarei siluete feminine - dar mai ales celor cu solduri feminine si coapse pline - si creeaza iluzia unei siluete mai inalte. Alege-i lejeri pe coapse, nu stramti.

Outfit - Subliniaza linia clasica a modelului Avril purtandu-i cu o camasa masculina lejera si o pereche de balerini eleganti, cu varful ascutit. Pentru o tinuta de club, rasuceste-le mansetele (de 2 ori) si asorteaza-i cu sandale cu barete si tinte.

Cum purtam jeansii? Tips & tricks cu Irina Markovits si Lee Cooper

Stylist's tip: Daca modelul Avril iti vine ca turnat, iti recomandam sa iti cumperi 2 perechi: uneia ii scurtezi tivul pentru a o purta la tenisi, balerini, botine cu toc jos sau sandale fara toc; pe cealalta o pastrezi la lungimea originala, pentru a se potrivi incaltamintei cu toc inalt.

2. Ella

Silueta/ Fit - Siluetele bine proportionate si cele cu alura adolescentina vor arata cel mai bine in Ella. Dar asta nu inseamna ca doar femeile slabe sau cu picioare subtiri pot purta croielile skinny! Secretul sta in asortarea jeansilor stramti cu topuri lejere cu croiala Empire, cu pulovere oversize sau cu cardiganuri asimetrice, care sa acopere soldurile.

Outfit - Jeansii skinny iti permit cele mai multe variante de outfituri. Pentru un look smart casual,
asorteaza-i cu o camasa din denim, un blazer alb si o pereche de tenisi. Poarta-i si la un
party, cu un top asimetric auriu care iti lasa un umar gol, adauga doua bratari late pe fiecare incheietura si ridica-ti parul intr-un coc neglijent.

Cum purtam jeansii? Tips & tricks cu Irina Markovits si Lee Cooper

Stylist's tip: Poti da o nota trendy modelului skinny Ella daca le rasucesti manseta pana deasupra gleznei. Vor capata imediat linia eleganta a unui pantalon tigareta si arata fabulos cu tocuri medii (5-6 cm)! Asortarea lor cu pantofi cu platforma este deja demodata.

3. Edith

Silueta/ Fit - Imprumutata din garderoba masculina, croiala de jeans boyfriend se potriveste tuturor garderobelor (casual, moderna, clasica, glam) si tuturor siluetelor. Pentru ca modelul Edith are o linie slim - spre deosebire de alte croieli baggy, relaxate-, iar albastrul denimului nu este decolorat inintregime, acestia vor crea usor iluzia unor solduri inguste.

Cum purtam jeansii? Tips & tricks cu Irina Markovits si Lee Cooper

Outfit
- Daca ai un stil sport-urban, poarta jeansii boyfiend cu un hanorac cu "I <3 NY", o caciulita tricotata si un palton masculin. Daca stilul tau este minimalist si cool, asorteaza-i cu un pulover cu torsade foarte reliefate si guler inalt rulat, de sub care se vede marginea unei camasi in carouri. Daca esti clasica, combinatia de succes este cu cea mai simpla camasa alba, careia ii rasucesti manecile.

Cum purtam jeansii? Tips & tricks cu Irina Markovits si Lee Cooper

Stylist's tip: Cu jeansi boyfriend cum este modelul Edith, poti purta orice tip de incaltaminte. Singura modificare tine de cat rasucesti mansetele. Cu cat tocul pantofilor e mai jos (balerini, tenisi, pantofi Oxford), cu atat manseta se ridica mai mult deasupra gleznei. La tocuri inalte, poti pastra tivul chiar deasupra gleznei.