Cum sa arati ca un top model?

  • 10.08.15
  • 4684
 Comunicat de presa

Ia frumusetea din lumina reflectoarelor si poart-o pe strada in fiecare zi!

Ingrijirea personala joaca un rol important in viata fiecarei femei, fiind unul dintre elementele esentiale care o fac sa se simta bine in pielea ei, increzatoare in fortele proprii. Un aspect desavarsit va evidentia intotdeauna o atitudine seducatoare. Uneori insa, timpul nu este aliatul de care ai nevoie, asa ca Rowenta a creat gama Elite Model Look pentru ca tu sa obtii aspectul dorit, simplu si rapid, chiar la tine acasa!

Special conceputa pentru a-ti asigura un aspect stylish, linia de produse Rowenta for Elite Model Look este ideala pentru ca tu sa economisesti timp, iar rezultatele sa fie cele dorite!

Culori in trend, cele mai in voga modele si imprimeuri iti pot asigura o tinuta vestimentara fara cusur. Ce ar mai trebui insa pentru un look de invidiat? O coafura glam, care se va armoniza pana in cele mai mici detalii cu atitudinea ta. Produsele de styling din gama Rowenta for Elite Model Look te vor ajuta sa iti accesorizezi tinuta cu coafuri potrivite stilului tau.
Pentru ca fibra capilara poate deveni uscata si fragila din cauza factorilor externi, Rowenta a combinat in placile de par Keratina si mineralul de Tourmalina pentru efecte benefice asupra firului de par. Cele doua elemente intaresc si ofera elasticitate firului de par, iar ionii naturali ofera stralucire si un efect antistatic. Placa de indreptat parul Rowenta Elite Liss & Curl Keratin & Shine este ideala pentru a obtine cele mai moderne coafuri, in timp ce parul tau este protejat. Parul neted si matasos, varfurile intoarse sau buclele Boho vor da tonul unui aspect de invidiat, iar tu vei fi in centrul atentiei.
Pentru un look seducator, poti folosi cu incredere Rowenta Multistyler, si poti obtine atat bucle bine definite, coafura creponata si multe alte coafuri, fara prea mult efort, datorita accesoriilor multiple care-l transforma in aparatul de stilizat must have al acestei veri.

Cum sa arati ca un top model?

Rochite pastel, chic, picioare lasate la vedere, bronz natural sunt elemente din dress-code-ul de vara al fiecarei femei! Cum obtinem o piele fina pentru o perioada indelungata de timp? Epilatorul Rowenta Flower Love este cheia pentru picioare ce pasesc cu incredere in orice incapere sau care cutreiera lumea-n lung si-n lat in cautarea unor experiente de neuitat! Datorita celor 24 de pensete in forma de Y, smulgerea parului nedorit devine mai eficienta si impiedica ruperea acestuia, ca tu sa ai o piele de invidiat mai mult timp. Epilatul devine acum mai placut, pentru ca epilatorul Flower Love dispune de un accesoriu cu bile de masaj, care va atenua durerea, ideal pentru zonele mai sensibile ale corpului.

Cum sa arati ca un top model?

Gama Rowenta for Elite Model Look iti ofera produsele potrivite ingrijirii tale zilnice, iar tu te vei bucura de un aspect impecabil, atent realizat.

Mai mult, Rowenta sustine preocuparea femeilor de a obtine look-ul dorit demn de prezentarile de moda fiind alaturi de Ellite Model Look in cel mai mare concurs de modeling organizat la nivel international.

In fiecare an, echipele Elite Model Look din intreaga lume cauta viitoare top modele. De 32 de ani consecutiv, Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de participanti oportunitatea de a pasi pe urmele unor top modele precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren, Cora Emmanuel, Ming Xi, Joséphine Le Tutour si Matthew Bell.

Etichete:

ochelari de soare rochie alba rochie imprimeu floral franjuri sandale cu franjuri imprimeuri florale jeans taiati yoga ochelari cu soare rotunzi ochelari de soare din lemn martea inspirationala tricou cu plante yoga la piscina pudra de fata homemade pudra de fata cosmetice homemade bijuterii 8 Jwellery dimant bijuterii diamant Livia Graur esarfe burberry trenchuri toamna 2015 tendinte toamna 2015 ponchouri lotiune de corp luciu de buze life care biotissima piele sanatoasa emulsia protectie solara MAC tendinte machiaj 2015 tendinte machiaj toamna iarna 2015 rochii de ocazie rochii de petreceri rochii asimetrica petreceri de vara Adelina Ivan syoss perwoll gala uad oana stan aliz simon magdalena butnariu Andreea Castrase pensule machiaj tutorial trucuri cum sa cureti pensulele de machiaj grecia chanel karl lagerfeld noua colectie chanel rochii de mireasa 2015 destinatii exotice geluri de dus palmolive ceasuri de lux lacuri de unghii manchiura pentru unghii scurte girls’ RULE tabara bootcamp pentru fete scoala de valori pijama sofiaman pijama de vara tatuaje cum sa-ti faci un tatuaj idei tatuaje epilare aparat de epilat rowenta sole luxury boutique ocheri de soare cum alegem ochelarii de soare apa termala apa termala avene ombre colombre par ombre bustiera cu bretele cercei cu levantica zen mesaje inspirationale bijuterii nunti tendinte bijuterii talie joasa colanti din denim sandale flatforms fuste din tulle ce nu se mai poarta piele curata piele tanara mesaj pentru femei Lady Gaga chestionarul lui proust roxana gatej riri coco sto sto jim morrison marie antoinette edie sedwick C&A jeans denim brand pantofi poseta brand romanesc cathias edeline Adeline Catinas elite model look coafura glam placa de par cu keratina bucle boho epilator rowenta