Cum sa porti pantofii sport ca Simona Halep. Inspira-te din stilul ei!

  • 22.01.15
  • 924
Inspira-te din stilul Simonei Halep
Cum sa porti pantofii sport si sa arati bine



Romanca de doar 23 de ani a reusit sa aduca numele tarii noastre pe buzele oamenilor din intreaga lume. Insa, o data, cu victoriile cu care si-a ingenunchiat unele dintre cele mai puternice jucatoare din lumea tenisului, Simona Halep a devenit un exemplu demn de urmat, de la firea sa modesta, mereu atenta cu fanii ei, pana la stilul sau vestimentar. Este recunoscuta si apreciata deopotriva pentru look-urile sale discrete, din care nu lipsesc aproape niciodata pantofii sport.

Acest stil a devenit tot mai popular in ultimii an. Iar pantofii de alergat purtati la o fusta sau o rochie nu mai starnesc priviri ciudate, ba dimpotriva, marii designeri dau aprobator din cap. Pentru 2015, tendintele aduc un omagiu confortului, ceea ce face ca stilul sport sa isi pastreze locul in atentia noastra, iar pantofii sport se vor regasi in cele mai neasteptate combinatii. Acum, la inceput de an, Deichmann iti recomanda cateva combinatii din care te poti inspira. Pentru ca iubim pantofii si tu meriti sa arati mereu bine!

Un look all black este imposibil de trecut cu vederea. Daca piesele sunt alese cu mare atentie, poti obtine un outfit ce va surprinde prin simplitatea lui. Un pulover pe gat oversized si o pereche de skinny jeansi fac tinuta buna cu o pereche de tenisi colorati. Rupe monotonia zilelor geroase de iarna si asigura-te ca nicio zi nu este lipsita de stil.

Cum sa porti pantofii sport ca Simona Halep. Inspira-te din stilul ei!

Pantofii sport au depasit de mult barierele stilului si zilele in care ei isi gaseau locul pe terenul de alergat au apus de mult. Acum, o pereche sport poate acompania cu succes un outfit office. De ce sa nu profiti de acest trend si sa te bucuri mai mult ca oricand de comfort? Adauga o astfel de pereche intr-o paleta cromatica ce inspira profesionalism, asa ca opteaza pentru piese in nuante de gri, bej, argintiu si alb.

Cum sa porti pantofii sport ca Simona Halep. Inspira-te din stilul ei!

Jeansii boyfriend style raman in garderoba noastra si in acest an, iar usurinta cu care pot fi purtati cu o pereche de tenisi ar trebui sa fie un motiv suficient pentru a te convinge sa ai si tu macar o pereche de dulap. Pentru ca rezultatul sa fie flawless nu exista decat o regula pe care trebuie sa o respecti: tivul trebuie usor rasucit. Asta va spori stilul casual.

Cum sa porti pantofii sport ca Simona Halep. Inspira-te din stilul ei!

Combinatia care nu a putut sa lase pe nimeni indiferent este de departe cea sport cu elegant sau sexy. Pantofii cu toc si-au gasit un inlocuitor in cei sport, iar astfel un nou trend a luat nastere: casual-chic. Fustele sau rochiile pot fi acum purtate cu tenisi si oricine poate adopta acest look. Cele mai inpirate alegeri sunt fustele midi, stil creion, si cele scurte, ce se opresc deasupra genunchiului. Nici rochiile nu ar trebui ignorate dintr-un asemenea mix. Se poate opta pentru o rochie maxi sau stil camasa.