Cursurile Dalles - Go Fashion

Cursurile Dalles - Go Fashion

Divizia Go Fashion aduce un aer fresh, contemporan, este destinata oamenilor moderni, up-datati la tot ceea ce este nou, cu diverse preocupari, dar pasionati de moda, in diferitele ei forme: stilism si tendinte in moda, make-up, fotografia de moda si designul de interior in relatie cu moda vremii.

Cursurile Dalles – Go Fashion sunt interactive, derivate din tot ceea ce inseamna FASHION, cu profesori de top din fiecare domeniu, care garanteaza insusirea unor cunostinte reale si care pot transforma un hobby intr-o profesie. Fiecare curs va avea o finalitate concreta, pentru toti participantii, indiferent de modulul ales. In foyer-ul Universitatii Dalles vor avea loc expozitii, târguri si alte manifestari legate de domeniul fiecarui curs in parte.

CURSUL DE MAKE-UP BY SEPHORA
Chipul unei persoane poate fi oglinda personalitatii sale. Iar machiajul poate scoate la lumina frumusetea interioara. Cursul se desfasoara pornind de la ideea ca oricine are aptitudini artistice, si ca poti invata pe propria persoana, sau pe a unui model, cum poti scoate in evidenta ceea ce avantajeaza o fata, sau cum poti estompa partile ai putin flatate. Odata insusita aceasta arta, creativitatea poate sa nu cunoasca margini. Vei avea libertatea sa iti gasesti propriul stil, folosindu-te de unele dintre cele mai apreciate produse de machiaj in domeniul profesionist, produsele Sephora (de care o sa beneficieze fiecare cursant si la finalul cursului).

Profesor
Alina Brailescu este absolventa a cursului de make-up Kruger Brand, in 2002, cariera Alinei a cunoscut de atunci o spectaculoasa ascendenta, transformându-si hobby-ul intr-o profesie de mare succes. A realizat machiajul la evenimente de moda ca Avanpremiere, Festivalul de Moda Pasarela, Festivalul de Moda Cluj, Best NewComers, Next Generation Models, Soirées de la Mode, show-uri din Plaza România, Bucuresti Mall si colaboreaza permanent cu designerii Adrian Oianu, Wilhelmina Arz, Claudia Castrase, Bianca Popp, Agnes Toma etc.

Etichete pentru : Adrian Oianuoianu

Comentarii Cursurile Dalles - Go Fashion

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off