DEICHMANN in Bucuresti

  • 26.03.09
  • 1459

Pe 25 martie, in Mall Grand Arena Berceni a avut loc inaugurarea primului magazin Deichmann din Bucuresti. Primavara aceasta aduce un nou trend in capitala, acela al incaltamintei si accesoriilor oferite de catre Deichmann intregii familii.


Mult asteptata inaugurare din capitala va sta sub semnul culoriilor vii si modelelor provocatoare cu care Deichmann va propune sa intampinati noul sezon de primavara-vara.


Dupa politica de extindere in tara, DEICHMANN cel mai mare retailer de incaltaminte isi doreste ca si locuitorii capitalei sa aiba acces la provocarile propuse in materie de incaltaminte si accesorii, transpuse bineinteles in preturile convenabile atat de dragi familiei tale. DEICHMANN din Mall Grand Arena Berceni, cel de-al 11- lea magazin DEICHMANN din Romania dupa cele inaugurate in Pitesti, Arad, Roman, Suceava, Cluj, Sibiu, Oradea, Bacau Buzau si Fagaras si-a propus in aceasta primavara sa te incalte convenabil, modern si comod.


Datorita modelelor variate si preturilor accesibile, intreaga familie se incalta de la DEICHMANN, stilul modern si confortabil fiind principalele atribute ale marcii. Prin accesibilitatea si diversitatea modelelor, DEICHMANN a reusit astfel sa devina magazinul in care tu ai cea mai mare incredere


In acest sezon de primavara-vara in care iti doresti sa-ti improspatezi tinutele, familia ta trebuie sa incerce DEICHMANN. Incalta-te spectaculos si comod si paseste cu incredere in noul sezon, doar cu DEICHMANN!