De Paste, vedetele sunt stilisti la Plaza Romania

  • 24.04.08
  • 1370

"Innoieste-ti imaginea" este sloganul campaniei organizate de catre centrul comercial Plaza Romania in aceasta perioada. Pastele, primavara sunt doar cateva motive pentru a va improspata garderoba, pentru a va rasfata sau pentru a va schimba imaginea.

Si, pentru a va veni in ajutor, o serie de stilisti si vedete au venit la Plaza Romania pentru a va prezenta recomandarile lor pentru acest sezon.

Invitate ale acestui eveniment au fost: Gina Pistol, Alina Gheorghe, Crina Abrudan, Ilinca Vandici, Andreea Spataru, Roxana Ungureanu, asistate de Alin Galatescu si stilisti ai revistelor Look si Cosmopolitan. Acestia au ales din magazinele din Plaza Romania cele mai frumoase articole vestimentare, iar manechinele agentiei Smile Models au prezentat tinutele de primavara propuse de vedete. Il Passo, Only for you, Springfield, Esprit, Ziggo, Miss Sixty, Polo Garage, Tina R si Mario sunt doar cateva dintre magazinele din centrul comercial de unde vedetele invitate s-au inspirat pentru tinutele propuse de sarbatori.

Suprizele pregatite vizitatorilor nu se opresc aici. Cei care cumpara in perioada sarbatorilor de Paste din Plaza Romania pot castiga marele premiu, o masina Fiat Grande Punto.