De doua ori mai curat!

  • 22.09.10
  • 1004

Ariel, expertul in curatenie, prezinta:

Ariel Active Gel Capsules, detergentul lichid in forma pre-dozata, cu putere de indepartare a petelor de 2 ori mai concentrata*

Arunca o capsula din noul Ariel Active Gel Capsules in cuva masinii de spalat si se va dizolva complet


Ariel, expertul in curatenie, prezinta detergentul Ariel Active Gel Capsules, venit din dimensiunea curateniei impecabile si a utilizarii facile.

Ariel Active Gel Capsules este un detergent lichid, superconcentrat intr-o capsula. Forma pre-dozata iti permite sa pui detergentul direct in cuva masinii, sa adaugi hainele si apoi doar sa apesi pe buton. O capsula este tot ce ai nevoie pentru a obtine o curatenie impecabila, deoarece noul Ariel Active Gel Capsules are o putere de indepartare a petelor de 2 ori mai concentrata*.

Cum obtii curatenia impecabila? Este foarte simplu! Se ia o capsula de Ariel Active Gel Capsules si se introduce direct in cuva masinii de spalat. Se adauga hainele murdare si se porneste ciclul de spalare. Capsula se dizolva complet in apa si elibereaza un gel puternic, de 2 ori mai concentrat.*

Descopera o noua dimensiune a curateniei impreuna cu Ariel Active Gel Capsules! Testele tehnologice la care a fost supus demonstreaza ca invelisul capsulei se dizolva complet in apa si nu afecteaza tesatura hainelor tale.

Ariel Active Gel Capsules este disponibil in doua variante, adaptate nevoilor tale: “Mountain Spring” – pentru rufele albe/deschise la culoare si “Color&Style” – pentru rufele inchise la culoare. Ariel, aliatul tau de incredere, iti prezinta noua sa inovatie: Ariel Active Gel Capsules, detergentul lichid in forma pre-dozata, cu putere de indepartare a petelor de 2 ori mai concentrata*.

*Fata de Ariel lichid pe mililitru