Demonstratie de pictura pe portelan la Autor

Demonstratie de pictura pe portelan la Autor

La Targul Autor, Ana Wagner va lansa o noua colectie spectaculoasa de bijuterii - "Gradina cu giuvaiere" si va face vizitatorilor o demonstratie live de arta a picturii manuale pe portelan.

Prin colectia de bijuterii “Gradina cu giuvaiere” artista doreste o apropiere mai intima a creatiilor casei Wagner de public, printr-o formula a elegantei. In cadrul Targului AUTOR, Ana Wagner ne va invita sa descoperim povesti spuse pe portelan cu gradini paradisiace si peisaje fantastice, armonizate ca ritm si proportii cu monturile fine de argint sau aur si cu cromatica rafinata a pietrelor. Piesele din noua colectie “Gradina cu giuvaiere” sunt mici comori de arta lucrate manual cu pasiune in atelierul de creatie Wagner ce pot fi transmise din generatie in generatie.

Ana Wagner este creatoarea marcii « Wagner – arte frumoase si povesti » si co-proprietara manufacturii si magazinului Wagner din Bucuresti. Conduce o echipa de 5 artisti, absolventi de Arte Frumoase. Este absolventa a Academiei de Arte Plastice din Bucuresti si a urmat cursuri de specializare in domeniul gravurii si al picturii pe portelan in Budapesta si Barcelona, respectiv in Paris. A studiat in detaliu tehnica picturii pe portelan peste glazura la manufacturile de portelan de la Sevres si Limoges prin vizite repetate in muzeele si atelierele de creatie ale acestor faimosi producatori de portelan. Ana Wagner a avut expozitii personale si de grup atat in Romania cat si in orase ale Europei. In cateva din aceste evenimente, a colaborat sau a avut ca parteneri, marci de renume mondial.

Focus Designer este o sectiune speciala in cadrul targului de bijuterie contemporana Autor in care un designer cunoscut este invitat sa aiba o prezentare intr-un format extins decat cel normal.

Demonstratie de pictura pe portelan la Autor

La editia a sasea, care s-a desfasurat in luna noiembrie a anului trecut, Focus Designer a fost Carla Szabo. Ea a expus atunci colectia realizata pentru Berlin Fashion Week si prezentata impreuna cu Irina Schrotter.

Editia a VII-a a celui mai mare targ de bijuterie contemporana din Romania se va desfasura luna viitoare, pe 12 si 13 mai la Sala Dalles din Bucuresti. Evenimentul, organizat de Autor Bijuterie Contemporana, va fi deschis publicului intre orele 11 si 20 si va aduce in premiera cele mai noi colectii de bijuterie realizate de cei mai creativi designeri romani.

In cadrul Targului AUTOR vor expune: Adina Marin (Biophilia), Alexandru Lupu, Alis Lalu, Andra Lupu, Andreia Gabriela Popescu, Alina Bancila, Alina Carp, Cornelia Brustureanu, Carla Szabo, Daciana Dax, Dana Tudor, Iuliana Asoltanei, Ina Moisi, Maria Filipescu, Mihaela Zvinca, Noha Nicolescu, Oana Manta, Odette Lupu, Gabi Urda, Raluca Buzura dar si brandurile: atelier44, BuyHand, Expression - Contemporary Jewelry, Prochaine, ADC bijuterii arhitecturale, Statement Jewelry, Lady Magpie, LivingenBermudas, Lorina Bijoux, Modamania, Mika by Oana Tiganus, Ligia's Accesorize, The Awesome Project.

Etichete pentru : bijuterii argintdesigneri romani anabijuterie contemporanaarta contemporanaAutorbijuterie de autorAUTOR bijuterie contemporana

Comentarii Demonstratie de pictura pe portelan la Autor

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off