DesignerCraft promoveaza designerii vestimentari romani

  • 28.10.10
  • 1287

 Intr-o lume tot mai sofisticata si avangardista, desi suntem atat de diferiti, paradoxal, hainele noastre sunt tot mai asemanatoare, ca niste uniforme in care ne straduim, cuminti, sa ne incadram personalitatile. Cei care vor sa se imbrace pe masura personalitatii lor au acum o alternativa: creatii unicat realizat de designeri vestimentari cu prisos de talent, care si-au castigat faima prin recomandari. Acum, in prima comunitate online a designerilor vestimentari romani: DesignerCraft.eu.

Pana in prezent, cine vroia sa se distinga in peisajul urban prin originalitate si rafinament cu greu isi putea gasi in magazinele noastre niste tinute atractive si... pe care sa nu le revada zilnic, pe strada, imbracand alte trupuri. Şi iata ca in oferta locala de creatii vestimentare apare o alternativa la hainele de serie devenite uniforme: creatii unicat, la preturi mult mai accesibile decat cele din magazinele designerilor celebri. Alternativa se numeste DesignerCraft.eu, prima comunitate online a designerilor romani inca neconsacrati - o resursa de originalitate pentru cei care vor sa-si recunoasca stilul in tinutele purtate, precum si o rampa de afirmare si promovare pentru designerii vestimentari romani.

Avand convingerea ca talentul se "ascunde" adesea in atelierele unor designeri la inceput de cariera, departe de atentia lumii, DesignerCraft isi propune sa descopere si sa-i faca remarcati pe romanii ale caror creatii nu sunt simple haine, ci adevarate opere de arta. Asa a aparut DesignerCraft.eu - magazin online cu articole de imbracaminte si accesorii semnate de designeri vestimentari neconsacrati, dar al caror talent este confirmat de studii, premii si colaborari in domeniu. Maria Constantinescu, Emese Kovacs alias Berenike, Alexandra Calafeteanu, Smaranda Almasan, Oana Lazar, Ioana Pintea si Anca Rihor alias Noshasha, Izabella Petrut si Vika Gorenco sunt primele branduri promovate in cadrul proiectului Designer Craft, urmand a li se alatura constant noi artisti, cu noi creatii. Pasionate de lumea designului vestimentar, cele noua artiste sunt prea putin interesate de faima, cautand mai degraba sa-si exprime autenticitatea si sa transmita lumii propria viziune asupra modei prin universul surprins in lucrarile lor.

"Exista nenumarati designeri vestimentari, adevarati artisti, care creeaza tinute extraordinare in micile lor ateliere si, din pacate, acestea raman necunoscute publicului larg. Noi ne propunem sa-i reunim in noul nostru proiect de suflet - DesignerCraft.eu, unde toti cei pasionati de moda le pot descoperi talentul si au acces la creatiile lor unicat. Astfel, faima designerilor nostri va depasi cercul ingust format din apropiatii lor si cunostintele acestora si speram ca succesul pe care il previzionam sa-i ajute sa se faca tot mai cunoscuti, iar pasiunea lor pentru design sa permita un antreprenoriat... artistic", a declarat Raluca Ghindea, General Manager DesignerCraft.