"E timpul romanilor", al romanilor de valoare

"E timpul romanilor", al romanilor de valoare

Noapte de poveste la Muzeul Taranului Roman. Buciumul suna de sarbatoare: Adrian Oianu lanseaza colectia “E timpul romanilor”.

Joi, pe inserat, intr-un cadru tradional romanesc, cu muzica de impact si flori de camp, Adrian Oianu a prezentat cea mai recenta colectie, intitulata sugestiv: E timpul romanilor.

Este o colectie cu iz traditional, " ce pleaca de la o reintrepretare a portului traditional romanesc, de la o camasa alba, si de la camasa asta mergem pe firul creativ, inspre lemn, cioplitura de lemn, forma, detalii, broderie si pe urma incercam sa scoatem elemente pe care le aducem in contemporan, in ce imbraca un om astazi. Un concept liniar care ne duce cu gandul la traditie, la identitate, la radacini," povesteste Adrian cu zambetul pe buze.

Colectia cuprinde 40 de piese vestimentare si prezinta atat rochii, fuste, bluze, tricouri, cat si accesorii inspirate din eleganta Reginei Maria. Toate vesmintele au un croi special, contemporan, insa nu lipsesc broderiile aplicate ce ne duc cu gandul la iile romancelor.

Abia asteptam sa vina timpul romanilor. Timpul romanilor deosebiti, al romanilor cu valoare, plini de viata, naturali, care se bucura si apreciaza viata.

O parte din “dumbrava minuntata”:

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Credite galeria foto:

Fotografii - Catalin Opritescu; Design - Adrian Oianu; Locatie si partener : Muzeul National al Taranului Roman; Partener media si concept: Intact Media Group; Parteneri sustinatori ai designului vestimentar contemporan : Aqua Carpatica, Vi
nurile Samburesti (Valvis Holding), Scandia Sibiu (90 de ani de traditie), Redbull Romania; Partener media - Forbes Romania; Hairstyling - Gett s Romania; Make-up - Alina Brailescu; Modele : Best Models si Yes Models; Bijuterii : Adrian Oianu; Incaltaminte : Design Adrian Oianu si Productie Smiling Shoes; Aranjamente florale : Intact Media Group

Galerie foto

Etichete pentru : Gett'scamasaAdrian OianuE timpul romanilorromaniMuzeul Taranului Romanfustehairstylingdesign romanescoianu

Comentarii "E timpul romanilor", al romanilor de valoare

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off