ECOCHIC by miniPRIX

ECOCHIC by miniPRIX

Sambata, 4 iunie, intre orele 12:00-21:00, la restaurantul Maxim, strada General Berthelot, nr. 44, va avea loc evenimentul ECOCHIC by miniPRIX, o initiativa care doreste sa sprijine un nou curent si totodata o noua filozofie, sustainable fashion.

Evenimentul va debuta la ora 12:00 cu un targ de vintage (care se va desfasura pana la ora 21:00) si va continua la ora 16:00 cu o prezentare de moda. Intrarea in cadrul targului, cat si in cadrul prezentarii de moda este libera pentru orice vizitator.

miniPRIX propune pasionatelor de moda, care nu se feresc sa isi construiasca tinuta printr-un joc mix&match de piese high&mass market, conceptul de moda sustenabila si doreste sa sprijine printr-o colectie enviromentally friendly, realizata de sase tinere talentate.

Colectia ECOCHIC sfideaza guideline-urile trasate de marile case de moda si aduce in garderoda fashionistelor o nota de originalitate si neconventional, prin versatilitatea pieselor, si totodata prin reinventarea unor piese nevandabile in item-uri noi, chic si pline de personalitate, care au capatat cu putina creativitatea o noua identitate, in mainile pricepute ale Andreei Postelnicu, Sara Pufan, Denisse Conn, Sanziana Niculescu, Maria Meita si Daiana Melinte.

ECOCHIC by miniPRIX

Vizitatorii vor putea admira pe parcursul evenimentului sase tinute stilizate de sase stilisti si bloggeri care sustin prin prezenta lor trendul sustainable fashionistelor: Cristina Pana (Shopping Report Magazine), Andra Moga ( Joy Magazine); Madalina Dragoi( Ce se intampla doctore? Magazine), Ioana-Liliana Gheorghe ( www.fashezine.ro), Teodora Mocanu (www.whitelace.ro) si Anaivlo Borsa (www.thewonderfashion.blogspot.com).

Toti vizitatorii ECOCHIC vor primi vouchere de 20% reducere in toate magazinele miniPRIX, iar cei care vor lua parte la prezentarea de moda de la ora 16:00 vor primi cadouri miniPRIX si AVON Cosmetics.

Vino, descopera ECOCHIC by miniPRIX si bucura-te de un show si o sesiune unica de shopping!

Etichete pentru : miniprixtargtarg de fashion

Comentarii ECOCHIC by miniPRIX

Stiri recente pe Envy

O alegere inspirata

O alegere inspirata

Cum timpul reprezinta una din cele mai mari provocari ale vremii, cu totii cautam sa il folosim...

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Tonifiere in pasi de dans, la studioul Arthur Murray

Comunicat de presa In vara 2015, cele mai populare dansuri de societate alese la studioul...

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

(P) Gina Cas si Daniel Dobre prezinta “X2”

Cea mai noua colectie vestimentara a tanarului designer Gina Cas este o colaborare inedita cu...

Ce NU se mai poarta vara asta

Ce NU se mai poarta vara asta

9 piese la care sa renunti vara aceasta pentru ca ele nu se mai intorc niciodata Chiar...

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Oracol 2.0: Ioana Ciurea

Nume si prenume : Ioana Ciurea Ocupatie : arhitect, designer de produs Culoarea...

 
Inchide Setari
 
 
 
Off