Edc by Esprit - Primavara/Vara 2010

  • 11.03.10
  • 1163

 Edc by Esprit prezinta un amestec de stiluri pentru acest sezon de primavara/vara. Elementele de baza includ influente etnice, accente din Vestul salbatic, inspiratia plajei si look-ul boem. Tricourile largi din jerseu, bustierele si colantii sunt must-have-urile acestui sezon. Rochiile si fustele au primit un make-over cu noile imprimeuri si combinatii de materiale. Dantela, tesaturi crosetate, broderii si perle aplicate dau acestei colectii un strop de eleganta.


Women Casual


Esprit dezvaluie o colectie comfortabila, ce isi ia inspiratia din taramuri departate si le transpune intr-un context urban, atletic. Stiluri boeme cu accente sud africane cum ar fi printuri ikat, tricotaje folclorice si decoratii creaza o combinatie incitanta impreuna cu denim-ul cu efecte de uzura. Colectia este una feminina, prin rochii gypsy sau stil tunica, fuste, ce deseneaza siluete subtiri prin combinarea colantilor cu pulovere si bluze largi, jachete si blazere lungi.


Women Collection


Inspirata de calatoriile prin intreaga lume, colectia este contemporana, dar si versatila, incepand cu forme arhitecturale pana la aspectul luxuriant de vara. Linii simple, clasice sunt perfecte pentru birou, dar au si un strop de senzualitate in acelasi timp. Sacouri elegante, trenciuri, bluze feminine si jachete cu printuri safari, imbinate cu materiale stralucitoare, structurate, suprapuneri ce dau senzatia de miscare, impreuna definesc colectia din acest sezon.





Edc Men
Excursie urbana


Un stil urban relaxat debuteaza in acest sezon, avand accente de stil precum gluga impreuna cu un look atletic, inspirat direct de pe terenurile de baschet. Elementul cheie al acestui sezon este autenticul denim cu efect de prespalare. In combinatie cu tricouri cu design retro de inspiratie americana si camasi in carouri, si culori precum galben, verde si albastru fac aceasta colectie un succes garantat al verii.


Men Casual


Acest sezon este plin de aventura, dar si stil, prin tinutele casual. Jachete, forme inovative de bluzoane si jachete din denim creaza un look atletic, dar si elegant. Contrastul puternic intre combinatiile de materiale naturale si sintetice, ofera un aspect interesant, alaturi de gama vasta de elemente decorative precum carouri, imprimeuri orientale si broderii.

Pastelurile, nuantele de gri si accente precum rosu coral si mov deschis, desavarsesc stilul acestei colectii.




Esprit Shoes


Esprit a creat acest sezon o colectie variata, avand incaltamintea perfecta pentru a completa orice tinuta.
Inspirata de natura, colectia de incaltaminte incepe sezonul cu ghete cu talpa plata, balerini si tenesi de inspiratie retro, precum si pantofi cu toc sau platforma. Detalii etnice, inspirate din Vestul Salbatic, franjuri si ciucuri, sunt complemetare cu tonurile de maron si accente roz, mov si oranj.