Escutox – alternativa naturala a botoxului

  • 24.01.08
  • 672

Escutox® este un amestec special de Extract de Hibiscus Esculentus si oligo-Zaharide intr-o formula freeze-dried puternica. Tehnica freeze-dried de ultima generatie prin care ingredientele naturale se pastreaza active pentru a oferi rezultate anti-aging eficiente. Stimuland foarte puternic terminatiile nervoase, Escutox®, formula exclusiva Pevonia Botanica, ofera o reparare radicala: relaxarea evidenta a ridurilor, imbunatatirea hidratarii si supletea tenului, absortie rapida a tuturor agentilor activi si catifelarea vizibila a ridurilor.
Escutoxul® lucreaza asupra structurii celulelor deteriorate, si anume ridurile vizibile, relaxand, catifeland si pregatind pielea pentru o absorbtie mai usoara a selectiei de ingrediente de elita din caviar.
O alternativa adevarata, naturala a Botox®-ului. Recomandat pentru femei si barbati cu un ten matur. Pentru un efect anti-riduri impresionant. (Botox® marca inregistrata a Allergan Inc.).
Hibiscus Esculentus Extract (din familia Malvaceae) este o planta din Sudul Asiei si Africa, cultivata pentru seminte si folosita ca sursa de hrana datorita valorii nutritive mari.
Cum lucreaza Escutoxul®?
Printr-o puternica stimulare a terminatiilor sistemului nervos, Escutoxul® patentat de Pevonia Botanica confera urmatoarele beneficii reparatorii:
- Relaxare evidenta a ridurilor profunde
- Cresterea cantitatii de grasime de la nivelul ridurilor (care duce la atenuarea acestora)
- Absorbtie accelerata a tuturor ingredientilor activi ai extractului
- Catifelare vizibila a ridurilor si beneficii anti-aging evidente
- Ten cu 45% mai ferm
- Cu 48% mai putine riduri profude

Rezultatele sunt imediate, iar imbunatatirea este dramatica!