Evian by Jean Paul Gaultier

  • 28.10.08
  • 498

Ca in fiecare an inainte de sarbatorile de iarna, Evian lanseaza sticla aniversara, realizata de un mare creator de moda. Ramanand fidela traditiei, Evian s-a asociat si in acest an cu un designer international de succes, pentru a produce o sticla cu aspect unic si exclusivist. Editia aniversara Evian pentru 2009 a fost creata de Jean Paul Gaultier si a fost prezentata in cadrul Saptamanii Modei de la Paris.

Evian a facut o traditie din crearea unor sticle aniversare magnifice, colaborand cu cei mai faimosi designeri din lume. Din 1999, de la lansarea sticlei Evian Melitop, prezentarea sticlei aniversare a devenit un adevarat show, iar in centrul atentiei a fost de fiecare data designul sticlei aniversare. JP Gaultier a fost ales anul acesta sa isi arate maiestria prin crearea sticlei aniversare. Cu imaginatia si curajul caracteristic, Jean Paul Gaultier ofera o imagine unica sticlei, captand intr-un mod inedit apa exceptionala, pura si pretioasa.

Gaultier a creat designul celor doua sticle: Evian Pret-a-Porter si Evian Haute Couture. Evian Pret-a-Porter, va fi disponibila in Romania din luna noiembrie. Cu cristale mari, cu litere supradimensionate invaluind generos sticla transparenta, provocand o iluzie optica, sticla Evian Pret-a-Porter in editie limitata pentru 2009, celebreaza intr-un mod extravagant esenta puritatii naturale.

Pentru colectia Evian Haute Couture au fost produse doar sapte sticle, iar designul sticlei Evian JP Gaultier reaminteste ca apa pura este rara...si valoroasa. Designerul s-a jucat cu materialele si lumina pentru a transforma sticla intr-un „element” la fel de importanta ca apa din ea.

Prelucrand regulile traditionale, Jean Paul Gaultier a creat ceva atat contemporan cat si surprinzator – Evian Pret-a-Porter si Haute Couture, care accentueaza avantajul intalnirii dintre designerul francez si sursa sa de inspiratie – apa Evian.

Invitatii la evenimentul de lansare au fost incantati de unul dintre cele mai exclusiviste evenimente din cadrul Saptamanii Modei de la Paris – lansarea la nivel international a sticlei aniversare Evian, creata de Jean Paul Gaultier.


Oaspetii evenimentului au participat la un spectaculos show acvatic, realizat special pentru aceasta editie aniversara in cea mai surprinzatoare locatie - legendara „Piscine Pontoise”, localizata in inima Cartierului Latin din Paris. Printre vedetele care au participat la aceasta lansare se numara si actrita americana Zoe Saldana, renumitele Pussycat Dolls, toate imbracate de Jean Paul Gaultier, dar si Andreea Esca si Alexandre Eram. Fetele de la Pussycat Dolls au stat in primul rand la spectacolul acvatic, alaturi de presedintele Evian, Jacques Vincent, Kappauf si modelul iconic al lui Gaultier – Omahira.