FashionUp.ro, primul mall online din Romania

  • 11.06.09
  • 941

Marius Ghenea, cunoscut investitor, anunţă investiÅ£ii într-un nou proiect online –FashionUp.ro – primul mall online din România dedicat celor mai importante brand-uri de îmbrăcăminte, încălţăminte ÅŸi accesorii vestimentare.

“În urma unei investiÅ£ii de peste 200.000 de euro, prin www.fashionup.ro intrăm într-o zonă de comerÅ£ online care este încă la început în România, aÅŸa că ne propunem să dezvoltăm această piaţă ÅŸi să demonstrăm că nu mai există tabu-uri cu privire la produsele ÅŸi serviciile care pot fi oferite online. Folosind experienÅ£a ÅŸi sinergiile de la celelalte magazine online în care am investit, cred că vom putea creÅŸte rapid în preferinÅ£ele cumpărătorilor online din România,” declară Marius Ghenea, preÅŸedinte Online Fashion Group.

Cu o ofertă ce depăşeÅŸte 1.000 de produse din portofoliul a peste 50 de brand-uri de îmbrăcăminte, încălţăminte ÅŸi accesorii vestimentare, FashionUp.ro revoluÅ£ionează conceptul de shopping online. ClienÅ£ii pot merge la shopping alături de un consultant în stil care este pregătit cu sfaturi ÅŸi detalii despre produsele din mall, dar ÅŸi despre modul în care acestea pot fi
asortate în funcÅ£ie de silueta ÅŸi stilul vestimentar propriu. FashionUp.ro pune la dispoziÅ£ia clienÅ£ilor cele mai noi colecÅ£ii ale sezonului estival 2009 la preÅ£uri promoÅ£ionale.

“FashionUp.ro este o premieră în peisajul comerÅ£ului online din România ÅŸi suntem încrezători că ÅŸi clienÅ£ii noÅŸtri vor aprecia facilităţile oferite de noua platformă. Prin doar câteva click-uri ÅŸi în trei zile de la preluarea comenzii, produsele din FashionUp.ro vor ajunge la clienÅ£ii săi: promptitudinea în preluarea comenzilor ÅŸi timpul scurt de livrare sunt două dintre motivele pentru care FashionUp.ro va fi locul în care shopping-ul va deveni o nouă pasiune online”, declară Alin Stanciu, managing director Online Fashion Group.

Înainte de vacanţă, FashionUp.ro îÅŸi aÅŸteaptă clienÅ£ii cu rochii de vară casual ÅŸi office, costume de baie, genÅ£i ÅŸi poÅŸete de plajă, sandale, tricouri, pantofi, îmbrăcăminte sport ÅŸi cele mai noi modele de ochelari de soare. În plus, primii 500 de clienÅ£i vor economisi 50 de RON la o comandă de minim 200 RON pe FashionUp.ro.

Despre FashionUp.ro
FashionUp.ro a fost construit ca o platformă online pentru comercializarea articolelor de vestimentaÅ£ie ÅŸi reprezintă un proiect marca Online Fashion Group, companie înfiinÅ£ată de Marius Ghenea ÅŸi Alin Stanciu. Mall-ul online oferă peste 1000 de produse ale unor brand-uri de renume de de îmbrăcăminte, încălţăminte ÅŸi accesorii vestimentare pentru femei ÅŸi bărbaÅ£i, care pot fi achiziÅ£ionate încă din prima zi din momentul lansării. Mărcile importante ce îÅŸi comercializează produsele în FashionUp.ro sunt: Adidas, Ara, Asics, Baldinini, Bata, Bronx, Carmen Clara, Carmens, Clarks, Cushe, Dada, D&G, Diadora, Formentini, Gabor, Geox, Goliath, igi & co, Jolidon, Kruebeck, Lacoste, Le Coq Sportif, Levi's, Manas, Mario Fellini, Merrell, Northland, Olsen, Otter, Pikolinos, Pnk Casual, Prince, Progetto, Protest, RayBan, Reebok, Rena, Steve Madden, Trend design, Versace, Vogue Eyewear, Zodiaco, iar lista va continua cu noi brand-uri premium. Design-ul FashionUp.ro a fost realizat de The AdGency, iar conceptul grafic a fost realizat de Re:ply.
“It’s time to FashionUp!”